maanantai 3. joulukuuta 2012

Pikkupipoja aurinkoisella pakkasella


Innostuin neulomaan ystävien vauvoille pipoja, kun näin yhdellä ystäväni vauvalla vastaavan pipon, jonka hän oli saanut ystävältään. Ensimmäisestä piposta tuli täydellisen kokoinen Babybornille, toisesta naapurin vauvalle ja kolmannesta toisen ystävän vauvalle. Kolmannesta tein täysvalkoisen, mutta ehdin antaa sen eteenpäin ennen valokuvaamista. Mallilla olen aiemmin tehnyt sukkia sekä aikuisille että vauvoille, mutta nyt ensi kertaa kokeilin pipoon. "Makkaramalli" on hyvä, koska se pysyy sekä jalassa että päässä :) Ideahan on yksinkertainen: neulotaan ainaoikein-neuletta, työ vain kääntyy n. 10krs välein kokonaan ympäri, eli lähdetään neulomaan takaisinpäin. 

Jos vain ehtisi, haluaisin neuloa nukelle sukat samaa mallia, kun kaksivuotiaamme on superinnokas nukkehoitaja! Mutta muutama joululiina vielä kesken, samoin kuin kahdet villahousut, kaksi mattoa, yksi rahi, torkkupeitto, kuusenkoristeet, kaksi verhoa ja joulukuusenalusmatto. Eli aika monta päivitystä luvassa joulukuussa, jos vain aikaa riittää....Seuraava päivitys on varmaan pikkukädentöistä, joita on viime aikoina paljon piisannut :)

Pikkuliinojen jouluarvonta käynnissä edellisessä päivityksessä ja arvontaan osallistutaan vastaamalla kysymykseen: Mikä tekee kodistasi juuri sinun näköisen? Ja lukijoille on arvonnassa bonuksena toinen arpa! Mutta siis vain kysymykseen vastanneet osallistuvat arvontaan! 
Vielä ei siis ole päässyt syntymään arparuuhkaa, joten todennäisyys juuri sinun voittoosi on melko suuri ;) Arvontapäivä täytyy varmaan siirtää sunnuntaille, jotta kaikki lukijat ehtivät siihen osallistumaan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti