tiistai 4. joulukuuta 2012

Kaunis joululiina


Nyt sain valmiiksi yhden ihanan urakan! Vähän isomman joululiinan, joka oli mielestäni aika kaunis malli. Kuvaa katsoessani en huomannut, että liina oli täynnä nirkkoja, mutta ohjetta seuratessani hämmästyin, kun liinan melkein jokaisessa reiässä oli nirkko. Alimmasta kuvasta näkee ehkä parhaiten.  Kuvissa liina näyttää vaan hassun kellertävän läikikkäältä vaikka liina on täysin vitivalkoinen. Mutta liina sopi niin hyvin adventtikynttelikön alle, että oli jo laitettava joululiina pöydälle :) Ja mustikanvarvut pöydällä alkavat kuulemma kukkia, kun pakkanen on puraissut varpuja kerran :) Liina on nimeltään Sydäntähti kirjasta Toini Vinha-Mustonen: Virkaten uutta ja perinteistä. Lankana Kotiväki vajaa yksi pienempi kerä ja koukkuna nro 1.75.Ja muistakaahan jouluarvonta pari päivitystä sitten! :)


4 kommenttia:

 1. On muuten kaunis! Mulla kanssa yksi liina työn alla, ei ole edes iso, en vaan saa aikaiseksi :D. Joskus vielä teen itse oman ohjeen. Se on mulle vähän niinku virstanpylväs tms. Omalla ohjeella kun osaan tehdä virkatun liinan, niin olen taas uudella tasolla virkkaajana :).

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja viehättävä on liinasi. Siinä vaan on koukkuamista juuri noiden nirkkojen vuoksi,mutta lopputulos on vaivan arvoinen. Tuo kuvaaminen onkin nyt hankalaa lampun valossa,kun luonnonvaloa ei paljon ole ja lamput vähän aina vääristelee väriä. Oikein Hyvää Itsenäisyyspäivää Sinulle toivottelee:Intsu,intsun blogista

  VastaaPoista
 3. Kaunis liina,mikähän on liinan halkaisija?
  Hyvää Joulua Sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kaunis liina. Juuri virkkasin saman. :D

  VastaaPoista