lauantai 1. joulukuuta 2012

Jouluinen arvonta


Nyt on joulukuu ja pimeä marraskuu sai väistyä :) Tänä aamuna lapset olivat niiin täynnä intoa ensimmäisiä luukkuja avatessaan. Joulu on vuoden suurin juhla ja tänä vuonna sen odottamiseen tuo lisäjännitystä uuden perheenjäsenen odotus. Paljon on siis meillä jännitystä ilmassa!

Haluan kiittää teitä blogini lukijat jouluisella arvonnalla. 
Arvontaan voi osallistua vastaamalla alla olevaan kysymykseen ja lukijana saat toisen arvan. Jouluisena palkintona arvonnan voittaja saa yllä olevat kaksi pitsiliinaa. Tulitikku kuvassa kertoo liinojen koosta. Älä siis unohda nimimerkkiä, jos osallistut olematta/liittymättä lukijaksi. Arvonnan päivä on itsenäisyyspäivämme, eli ensi viikon torstai 6.12. Kun arvonta on suoritettu, julkistan voittajan täällä blogissa ja voittaja saanee laittaa postiosoitteensa minulle sähköpostiin. Onnettarena saa toimia joku lapsistani. Eli nyt kommenttiriville vastauksia kysymykseen:

Mikä tekee kodistasi juuri sinun näköisen? 
Nykyisin on todella paljon klassikkoesineitä, jotka löytyvät melkeinpä joka kodista ja nyt haluaisin tietää, mikä tekee kodistasi juuri sinun tai perheesi näköisen. Mikä on kaikkein persoonallisin tai rakkain asia tai esine kodissasi? Mikä on kotisi tunnelman luoja? Vastaus voi olla myös muu kuin tavara! Vastata voit runoillen tai muutamalla sanalla :) Itsenäisyyspäivänä voin arvonnan voittajan julkaisemisen yhteydessä julkaista pari kuvaa meidän kotimme tunnelmasta. 

Ihanaa joulunodotuksen alkua teille kaikille! 
Vastauksia odotellessa jatkan hieman isomman liinan virkkausta....siitä ensi viikolla lisää!


Päivitys ma 3.12: 
Koska ruuhkaa arvontaan osallistumiselle ei ole päässyt syntymään, siirrän arvontapäivän sunnuntaille 9.12, jotta kaikki lukijat ehtivät arvontaan osallistumaan. Arvontaan osallistuvat siis vain kysymykseen vastanneet, ja vastanneille lukijoille on luvassa kiitoksena lukijanaolosta toinen arpa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti