torstai 7. maaliskuuta 2013

Pikku- Hilman mekko


Meillä on nuorimmaisen kastejuhla sunnuntaina ja halusin virkata hänelle mekon juhlia varten. Mekko onnistui hyvin, vaikka tein sen ilman ohjetta. Muutamaan kertaan purin ja kokeilin, mutta lopputulos on hyvä. Ongelma on vaan, että pikku-Hilma on kasvanut niin nopeasti, että mekosta olisi pitänyt tehdä leveämpi. Pituushan ei haittaa, vaikka olisi lyhyempikin, mutta ei ole kiva jos maha pullottaa. Onneksi ostin lankoja liikaa, joten voisin virkata uuden ja isosiskollekin samanlaisen :) Helman kuvion löysin nettiä selailemalla, ja sekä kauluksessa että helmassa on nirkkoreuna. Kauniit ruusunapit viimeistelivät  mekon ilmeen.

Virkkaus on kyllä ehdottomasti lempilajini. Tuttiketjuja on tulossa tilauksesta lisää ja bambulanka odottaa rättiytymistä :) Paljon on siis taas ideoita päässä pienessä! Tänään on taas ihana aurinko; ehtisinköhän pyyhkäistä ikkunoita juhlia varten ;)10 kommenttia:

 1. Todella kauniin mekon olet virkannut. Hyviä juhlia sinne!

  VastaaPoista
 2. I H A N A ! Voi miten söpö! Olis kyllä hauska, jos tytöillä olisi samanlaiset mekot. Äkkiähän sä vielä toisenkin teet... ;) t. Lettu

  VastaaPoista
 3. aivan mielettömän kaunis! Kyllä pikku-neidin kelpaa!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis ja hyvin onnistunut mekko pienelle!
  Tein muuten pikaisesti jonkinlaisen päähinejutun, jossa kukkakoriste, vaikka lanka ei ollut mitään kaunista (ruskeaa ja beigeä tarjolla). Tarjosin sitä lapsenlapselleni, pian 3v, mutta hän ilmoitti, ettei halua sitä!
  No, laitoin sitten omaan päähäni, ja joku sitä jopa kehaisi kirkossa tänään :D

  jk. paras valita vaaleanpunaista pikkuneidille :)

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko neitokaiselle! Kaikki muutkin jutut ovat ihania. Sulta ei ideat lopu koskaan ja hyvä niin! :) -eepu

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko, oisko sulla ohjetta tuohon tällaiselle ihan ensikertalaiselle? ;D

  VastaaPoista