tiistai 19. maaliskuuta 2013

Sininen uniEsikon huoneen verhosta syntyi tällainen. Kuvanlaatu on taas hieman uninen, mutta hauska idea tulee esille :) Kankaat valikoitui Pojan tilkkupeitossa olleista kankaista ja mallia mietin pitkään. Selailin Googlesta kuvia verhokapoista ja alla olevasta kuvasta Cellbes - verkkokaupan rastikiinnike inspiroi ja sai vielä kirjomaan rasteja saumakohtaan. Verho oli onnistunut vaikkakin "rastien reiät" (kuulemma nimeltään sirkat), joita piti paukuttaa 44kpl, saivat aikaan mustan peukalon :) Oli muuten hauska mennä kangaskauppaan ostamaan reikiä, kun en silloin vielä tiennyt niiden nimiä :D

Ja alimmainen kuva on muuten vain hauskasta kapasta, joka löytyy sellaisesta blogista kuin Susunsoppi. Tuota tilkkuideaa voisin hyödyntää toisen pojan huoneeseen. Ja kuvia selatessa löysin myös ihanan revityistä kangasriekaleista tehdyn kapan, raidallisen virkatun kapan ja virkatuista kukista tehdyn kapan, mutta en enää bongannut niitä kaikkia tätä kirjoittaessani. Hauskoja ideoita on netti pullollaan, sehän on näiden blogien parasta antia!!! Ja kiitos taas uudelle lukijoille ja kaikille kommenteille, joita on tullut mukavan paljon! Ja ikävä kyllä sain ikävältä nettisivulta myös automaattimainoskommenttia, joten laitoin takaisin kommenteihin epäselvän kirjainvahvistuksen takaisin. Toivottavasti se ei vähennä kommenttienne määrää!
3 kommenttia:

  1. Sirkkojen paukuttaminen on kivaa!! Vapauttavaa hommaa <3

    VastaaPoista
  2. wie hübsch sie aussehen!

    VastaaPoista
  3. Sirkkojen paukuttaminen oli todella hauskaa! Vielä kun keksin pitää "rei'itintä" pihdeillä kiinni, ettei peukalo jäänyt vasaran alle :)

    VastaaPoista