sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Babyshower- ja kastejuhla- tunnelmia


Ystäväni järjestivät minulle ihanat vauvakutsut joulukuussa. Minut vietiin lankakauppa Pitsi ja palmikkoon ja sain valita lankojen värit ja "tilkkujen" mallin ja siellä sitten myyjien opastuksella aloitettiin koko porukka yhdessä virkkaamaan. Olen aina haaveillut oppivani Afrikkalaisen kukan virkkaamisen ja oli huippua päästä sitä kokeilemaan. Ja vauvakutsuilla olleista ystävistä osa oli käsityöihmisiä, osa virkannut viimeksi koulussa ja yksi virkkasi ensimmäistä kertaa. Jokainen sai vähintään yhden valmiiksi :) Huippua, että jokainen halusi osallistua vaikka ei ollutkaan käsitöiden suuri ystävä! Ja tänään rakas E toi valmiin peiton Hilmalle ja voi että olen ihastunut peittoon! Kukkasethan olivat eri kokoisia koukusta ja käsialasta riippuen, mutta E oli huipputaitava saadessaan peitosta suorakulmion. Tämä on yksi hienoimmista lahjoista, joita olen (tai Hilma) koskaan saanut!
Kiitos rakkaat naiset!!!!!
Ja tänään oli pikku-Hilman kastejuhla. Siskoni teki juhlaan aivan valloittavat ihanat ja hempeät kukka-asetelmat. Kyllä kukat kruunaavat juhlapöydän! Juhlissa saatiin nautti anoppini voileipäkakkuja ja täytekakkua, sekä ystäväni tekemiä mokkapaloja. Oli ihanaa saada apua leivontaan ja kukkien hankkimiseen ja itse sain keskittyä siivoamiseen ja verhojen ompeluun. Olemme melkein vuoden asuneet kodissamme ja eilen saimme verhotangot seinään ja verhot makuuhuoneiden ikkunaan. Niistä lisää seuraavassa päivityksessä. Olen huippukiitollinen juhliin saamasta avusta ja käsitöistä, joita saimme sekä ihailla että maistella. On ihanaa, että jokainen auttava käsi on taitavin juuri siinä hommassa mitä teki!


Sitten portaille tehtiin vielä uudet jääkoristeet vastaanottamaan vieraita. Nyt käytettiin jouluisten nauhojen sijaan pitsiä ja vaaleanpunaista nauhaa. Ja jäälyhdyt jäivät tekemättä, kun ämpärit halkesivat edellisellä kerralla. Ja minun harmitellessa, etten saanutkaan ruusuista jäälyhtyä, mieheni keksi (taas) loistavan idean: Pakastepussiin vesi ja ruusu ja siinäpä vasta hieno jääkoriste portaille. 
On kiitollinen mieli ihanasta juhlasta, jonka suurin työ ei suinkaan ollut meidän ihmisten käden työt <3
4 kommenttia:

 1. Onnea lisää pikku Hilmalle! Ja olipa tosi hieno lahjaidea ystävilläsi! Tuota voisi vaikka jatkaa eteenpäin. Vanhan ajan ompeluseurat pitäisi saada uudelleen eloon ; ) Muutaman kerran on pidettykin ja niissä on yleensä tosi mukava henki. Ihmiset vapautuvat, kun saavat samalla tehdä käsillään jotain.

  VastaaPoista
 2. Ihania blokkauksia sinulla :)
  Jäälyhdyt, verhot, ystävien yllätyspeitto itse valitseminesi (suomen kieli on tosi kimuranttia väänneltävää!) värein - varmasti oli hieno juhla!
  Ja se mitä kasteen kautta pikku-Hilma sai omakseen, se on jo aivan oma lukunsa :)

  VastaaPoista
 3. Hurmaava peitto =) Ihanat pöllöverhotkin olit saanut aikaiseksi!

  VastaaPoista
 4. Ihanuutta kerrakseen, ystäväni. Laitoin Pitsi&Palmikon facesivuille kiitokset linkityksen kera. <3

  VastaaPoista