lauantai 23. helmikuuta 2013

Kirjanmerkkejä SveitsinmaalleOlen joskus kauan sitten saanut itse muistoksi virkatun ristin ja nyt jäljensin sen mallin eteenpäin. Omassani on ympyrä "hännän" päässä, näihin yritin saada sydämen. Nämä ovat lahjaksi Sveitsiin vapaaehtoistyöhön lähteneille perheenjäsenille muistuttamaan, että heitä ajatellaan täällä koti-Suomessa <3
Samalla mieleen juolahti monta kirjanmerkki-ideaa, joista heti toteutin perhosen. Ja siitä pulpahti taas muutama uusi tuttiketju-idea. Tsisiskojen blogista olen myös bongannut hienoja kirjanmerkkejä :) Virkkaus on siitä helppo käsityö lasten hoidon lomassa, koska se on helppo jättää odottamaan seuraavan silmukan virkkaamista. Ompelukone ja kankaiden levittely tarvitsevat tilaa, jota samaa tilaa jakaa myös pyykkihuolto. Tästä johtuen omeplutyöt odottavat vuoroaan aina kauemmin ;)
3 kommenttia:

 1. Kivoja merkkejä ja kaunis ajatus niiden taustalla. Tuttiketjun ois kyllä hauskoja tehdä. Harmittaa, kun en tajunnut silloin kun omat olisivat vielä tarvinneet. Noh saavathan muutkin lapsia! Voi sitten antaa lahjoiksi.

  VastaaPoista
 2. Ihanat ristit, ihania käsitöitä kaiken kaikkiaan!
  Tuokin tyttösen kukkapanta pompuloineen: taidan tehdä lapsenlapselle, jahka ennätän! Todella kiva idea!

  Siunausta sinun ideoillesi!
  Itse olen aika paljon tuunaillut. Nytkin on yksi oranssimusta ruutupaita odottamassa. Tuijottelen sitä niin kauan, että se alkaa muuttua silmissäni mekoksi tai joksikin muuksi kuin se nyt on. Sitten teen siitä sellaisen :)

  Siunattu arkiluovuus!

  VastaaPoista