tiistai 12. helmikuuta 2013

Ystävänpäiväkortteja ristipistoin


 Lapset innostuivat askartelemaan ystävänpäiväkortteja ja itsekin siitä sitten innostuin. Olen pitkään halunnut tehdä ristipistokortteja, mutta aina on ollut jokin tekosyy. Nyt kirjoin sydämiä ja mansikoita ja nalleja. Mansikat ja nallet saavat odottaa kevään nimpparisankareita :) Sydän on helppo valmistaa: alariville 1 rasti, seuraavalle 3, seuraavalle 5, kahdelle seuraavalle 7 ja ylimmälle riville tyhjä, 2 rastia tyhjä, kaksi rastia ja tyhjä. 

Olen saanut siskoltani lainaksi kirjontakirjoja ja niissä on pienempiä ja isompia hienoja malleja. Osa kirjoista on japanilaisia, mutta sehän ei haittaa, koska kuvat kertovat tarpeeksi. Kirjonta on pitsinvirkkauksen ohella ehdottomasti suosikkilajini ja olisi kiva taas kokeilla jotain isompaa projektia :)

Kaikkein hauskinta projektissa oli, että lapset innostuivat myös ristipistoista ja alimmainen kuva on heidän taideteoksiaan. 2-vuotiaamme yllätti minut sorminäppäryydellään ja töistä tuli niin hienoja, että aion työstää ne myöhemmin tyynynpäällisiksi :)

Sydämellistä ystävänpäivää teille blogiystäväni!2 kommenttia:

  1. Olet todella taitava! Tosi kauniita kortteja ja kirjomuksia! Hyvää ystävänpäivää myös sinulle!

    VastaaPoista
  2. Todella nättejä kortteja! Itsekin olen pitkään ajatellut, että ristipistoiltu kortti olisi kauhean kiva tehdä - jotenkin vaan en ole saanut aikaiseksi!

    Mukavaa ystävänpäivää myös teidän poppoolle!

    VastaaPoista