torstai 7. helmikuuta 2013

Istuintyyny trikookuteestaTämä lattiatyyny on ollut pitkään ollut melkein valmis. Se on odottanut täyttämistä ja vetoketjua. Tänään tyyny valmistui pikavauhtia, kun ystäväni L kävi meille kylässä ja kertoi nähneensä jossakin pehmoleluilla täytetyn rahin. Voiko mahtavampaa ideaa olla!!! 

Meillä lapset leikkivät paljon pehmoleluilla ja ne ovat aina levällään olohuonetta myöten. Nyt ne onkin helppo kerätä kasaan lattiatyynyn sisään :) Isoveljeni mielestä tyynyn väritys on kuin hippiajoilta, mutta sopii mitä mainioimmin meidän Esikon huoneeseen. Tyyny on tehty kahdesta palasta kiinteillä silmukoilla virkaten ja vetoketjun sijaan ompelin tyynyyn Cernit-massasta itsetehdyt napit. Jos napit osoittautuvat käytössä liian pieniksi, vaihdan tilalle puunapit. Cernit-massastahan on helppo lastenkin kanssa tehdä koruja, nukkekodin ruokia ja vaikka mitä muuta mielikuvitus vain antaa myöten! Massasta ei jää kädet tahmeaksi ja tuotokset saa nopeasti käyttöön uunissa paistamisen jälkeen.

Esikko oli superonnellinen uudesta tyynystään: "Tässä istuessa voi pelata Mariota, lautapelejä tai jos meillä olisi koira, se voisi nukkua tässä!"

Onnellinen poika

Cernit-massasta tehdyt napit

Oikea puoli

Lattiaa vasten


Kiitos uusille lukijoille mukaan liittymisestä!
Sinipellavainen muisti minua Kaunis-blogi tunnustuksella, kiitos myös siitä! 
Tunnustuksen idea on kertoa kahdeksan paljastusta itsestään. Eteenpäin en tällä kertaa tunnustusta jaa, koska kaikissa seuraamissani blogeissa on viime aikoina pyörinyt monen monta tunnustusta. Mutta tässäpä kahdeksan paljastusta:

1. Inhoan meikkaamista 
(siksi en sitä tee ja mieheni vitsailee, että minun pitäisi siirtyä meikkaamaan puuväreillä, jottei rahaa kosmetiikkaan kulu niin paljoa...)

2. Tykkään kotonaoleilusta
(lempiasusteeni on gollegehousut, joissa on polvessa reikä runsaan käytön seurauksena)

3.Pidän lumesta (ja lumitöistä) ja talvesta ja punaisista huopatossuistani :)

4. Rakastan suklaata!!!!!!!!!!!

5. En juo kahvia, vaikka puhun aina päiväkahvista tarkoittaen päivittäistä suklaa-annosta

6. Haaveilen rekkakuormallisesta multaa ja kahdesta sadasta heinäseipäästä
(lue: nurmikosta mutaisen pihan sijaan ja seudun kauneimmasta piha-aidasta)

7. Toivoisin innostuvani enemmän liikunnasta 
(aina löytyy hyvä (teko)syy olla liikkumatta)

8. Tärkeimpiä asioita elämässäni ovat usko Jumalaan, aviomies, lapset ja perhe4 kommenttia:

 1. Ja täytyy heti kommentoida yhden illan käyttökokemuksen jälkeen, että lattiatyyny on parempaakin parempi: sinne mahtui sisään ihmeellisen paljon pehmoleluja ja on istumapaikkana huippusuosittu! Suosittelen aikuisille ja lapsille ;)

  VastaaPoista
 2. Hieno idea tuo istuintyyny :) itse en ole vielä kokeillut koskaan tuota poppanakudetta.

  VastaaPoista
 3. Ihanat tunnustukset! ja tois kiva toi lattiatyyny ja tuttiketjut ah!

  VastaaPoista
 4. Kiva lattiatyyny.Tunnustuksessasi minua puhutteli kahdeksas kohta usko Jumalaan.Ihanaa löytää täältäkin uskovia ihmisiä,kun muuten tuntuu tämä yhteiskunta maalistuvan aina enemmän.

  VastaaPoista