lauantai 26. tammikuuta 2013

Tuttiketjuja


Kädet on viime päivinä olleet täynnä töitä, mutta muutamana iltana olen ehtinyt ottaa virkkuukoukun käteen ja virkannut muutaman tuttikejun. Näistä tuli mukavan näköisiä ja käytännöllisiä, ja olen intoa täynnä virkata lisää erilaisiakin. Tuo vihreä on samanmoinen kiemurapitsi kuin joulukoristeessa ja pyyhepitsissä. Itse tykkäsin eniten tuosta leveimmästä, mutta ystäväni, joita haastattelin pitivät eniten kapeasta :) Näitä saa tilata jos tykkää :) Haaveena olisi edelleen laittaa jonkinlainen putiikki pystyyn viimeistään syksyllä kuusentähtiä varten :)

Ja kiitos uudelle lukijalle mukaan liittymisestä! 
Samoin suurkiitos kaikista onnitteluista! Pikkuneidin kanssa on mennyt mukavasti ja nyt alkaa jo rytmikin löytyä. 
6 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen neiti <3 Paljon onnea koko perheelle!!

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Blogissani on sinulle TUNNUSTUS!
  http://sinipellavainen.blogspot.fi/2013/01/tunnustus.html

  VastaaPoista
 3. Ihania tuttinauhoja ja mikä ihana blogi tämä onkaan! :) Paljon ihania töitä löytyy ja monta ideaa joita haluaisin itsekkin kokeilla :) Onnea pikkuisen johdosta täältäkin <3

  VastaaPoista
 4. Hei Suvi, olen toimittajana Yleisradion Olotilan verkkosivustolla (yle.fi/olotila). Minulla olisi sinulle kysymys liittyen blogiisi. Olisitko minuun yhteydessä sähköpostilla anni.alatalo@yle.fi jos yhteistyö kiinnostaa?
  Ystävällisin terveisin
  Anni Alatalo

  VastaaPoista
 5. Voi miten hauskoja tuttinauhoja! Täytyneepi itsekin virkkailla värkkäillä neitoselle vastaavia! :) Ja onnittelut pienokaisesta!

  VastaaPoista