tiistai 27. lokakuuta 2015

Vaatteiden tuunausta ja haaveita
Sain kauan sitten tämän mekon käytettynä ja ei tullut sitä paljoa pidettyä. Viime talvena visioin villapitsin mekon helmaan ja näin perusmekosta tuli näyttävämpi malli. Olen niin ihastunut vaatteiden tuunausajatukseen oman näköisiksi- ja näin käyttöaste lisääntyy huomattavasti! Joka paikassa saisi olla pitsiä!


Mietin olisiko kaulukseenkin laittanut pitsireunaa tai ruusuja, mutta nyt hillitsin itseni ja tein vain helmapitsin, ehkä se hieman hillitympänä on kuitenkin monikäyttöisempi....
Ja viikonloppuna tosiaan oli aikaa olla yksinään kirjastossa ja ehti selailemaan käsityökirjoja kykkien kirjaston hyllyjen välissä :) Löysin ihania kirjoja, paras tämä Jane Austen- tyylinen asustekirja! Myös noissa kahdessa muussa kirjassa on ihania tuunausideoita ja ajatukset juoksevat ihan villinä! Eli olen kaivanut lankoja kaapista, samoin kaikki villatakit ynnä muut, jotka ei sellaisena ole ihan lempivaatteita!Eikös nämä sukat ole aivan ihanat!!!! Tuosta retrokirjasta...


 Ja tällaisia ihania Käpypitsiliinoja! Vaatteisiin, koruihin, huiveihin, ihan mihin vaan! Nyt ei enää harmita, että puutarhatyöt ovat jääneet taka-alalle - ai että miten ihanaa on istua sohvalla ja virkata ja neuloa!!!!


1 kommentti:

  1. Kaunis ja tarpeeksi hillitty ja yksinkertainen, mutta kuitenkin katseetkääntävä tuunaus. Tykkään kovasti! Pitsit ovat ihania.

    VastaaPoista