tiistai 30. joulukuuta 2014

Yksinäinen sukkaTämä sukka valmistui toisen adventin aikaan. Surullisinta on, että tämän sukan pari oli mennyt jo lahjaksi uuteen kotiin 6.11, joten tämä toinen yksilö oli pahasti myöhässä ja päivitys vielä pahemmin myöhässä....

Syksyyni on kuulunut äärilaidasta toiseen kokemuksia. Olen ollen unelmieni työpaikassa, jouluapulaisena Pentikillä. Se on ollut voimia antava tekijä kaikkeen muuhun, mutta kuluttanut ehkä muuta perhettä sitäkin enemmän. Toiseen äärilaitaan sisältyy mummon hautajaiset. Mummoa on ikävä, mummon naurahduksia ja hyvää tuulta.  

Mutta näine kokemuksineen myös joulu meni hieman nopeasti ohi ja blogitkin ovat olleet hiljaa....


Mutta palatakseni sukkaan, tämä kuplasukka on ollut omistajallaan nyt jo tovin. Ja omistaja oli siihen yhtä tyytyväinen kuin tekijäkin. Googlasin kuplasukka, koska olin nähnyt näitä niin monessa blogissa eri väreissä. Ja ohjekin löytyi, selkeä sellainen. Värit olivat sukassa ensin toisinpäin, mutta näin päin sukka oli paremman näköinen. Ja tällaisia täytyy valmistaa lisää, oli sen verran hauskaa. Vaikka lapasiakin! Ja kaksinkertainen kantapää sopi sukkaan hyvin :)
Tällaiset lahjat meni kerhotädeille ennen joulua :) Bamburätin kerhotäti oli saanut jo aiemmin ja toivoi uutta :)


Ja olen katsellut Strömsötä Ylen Areenasta, kun muuta ei vapaa aikana ole jaksanut tehdä. Joulujaksossa vilasti keittiössä aivan ihana virkattu liina. Bongaa se siis kuvasta ja ihastu mukana! 

Twitterpeittohaaste on kesken, ei ehtinyt peitto joululahjaksi. Joten tilkkuja saa vielä postittaa tammikuun ajan! Ja luulen, että blogikin tästä virkistyy....

;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti