maanantai 14. lokakuuta 2013

Twitterpeittohaaste

No nythän twitterissä vasta hauska juttu syntyi! Ja taas yön pimeinä ideoina! Minulla on tänään twitterissä tasan sata seuraajaa ja sitä pitää juhlia jollain hauskalla tavalla. :) Olen juuri saamassa isoäidinneliöistä koottua peittoa valmiiksi, ja siinä on reilu sata tilkkua. Siitä tuli idea twitterpeitosta :) eli juhlan kunniaksi haastan seuraajani twitterissä ja täällä blogissa 

twitterpeittohaasteeseen! 

Eli virkkaa (tai vaikka neulo :) 10cm x 10cm neliö haluamallasi mallilla ja postita se minulle marraskuun loppuun mennessä :) Toivottavasti innostut osallistumaan, sillä mahtaa peitosta tulla melko mainio ja hienointa on, että siinä näkyy jokaisen meidän kädenjälki :) Voit laittaa tilkkusi mukaan nimen tai nimimerkin, niin voin laittaa peiton mukaan korttiin tekijöiden nimet :)
Eli tavoitteena 100 tilkkua!

 Langasta voisi sopia, että jos tehtäisi villapeitto, kun aika monen kotoa löytyy jämälankoja villasukista ynnä muusta. Lupaan virkata peiton kasaan ja lahjoittaa sen sopivaan hyväntekeväisyyskohteeseen, esim vanhainkotiin tai lastenkotiin, jotta peitto saa arvoisensa paikan. Eli ei kun neliöitä virkkaamaan!

8 kommenttia:

 1. Tosi hyvä idea!! Täältä tulee ainakin yksi neliö.

  VastaaPoista
 2. Loistava idea! Täältä tulee toinen :)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa, pohdimme juuri pari päivää sitten vähän vastaavanlaista ideaa omaan blogiin :). Loistoidea siis! Yritän ehtiä tekemään tilkun tännekin!

  VastaaPoista
 4. Onpa mukavaa, kun olette innostuneet! Laittakaa viestiä eteenpäinkin! Twitterissäkin on jo monta ilmoittautunut! Ihan jännittää mitä tästä tulee, tai tuleeko vauvanpeitto vai aikuiselle, että mahtaako sata tulla täyteen :) Täytyy itsekin laittaa kortensa kekoon ja aloittaa neliö....

  VastaaPoista
 5. Neliö matkaa myös täältä sinulle! Ihan mahti-idea...

  VastaaPoista
 6. Tosi hauska idea! Enköhän miekin saa tehtyä yhden, vaikka oma peittoni odottaa vielä valmistumistaan.. Saa odottaakin ainakin hetken, nyt on paljon muita projekteja mielessä! :)

  VastaaPoista