torstai 3. marraskuuta 2011

"Sadehan sieniä kasvattaa"

Kävin tätini kanssa pari viikkoa sitten metsässä kävelyllä ja keräsimme reilun kasan suppilovahveroita. Tein ensimmäistä kertaa elämässäni sienisoossia ja hyvää tuli :) Tästä inspiroituneena päätin kokeilla virkata muutaman sienen. Herkkutatti, suppilovahverot ja kärpässienet olivat nopea tehdä ja ovat täytetty herneillä niin kuin muutkin leikkiruoat. Jos olisin opettaja, nämä koristaisivat varmasti luokkani ikkunalautaa - Vaikka voisihan ne laittaa tuonne olohuoneenkin ikkunan väliin tunnelmaa luomaan :) Haluaisin tehdä vielä syksyn lehtiä näille kaveriksi, mutta siihen ei inspiraationi taidot ulotu. Siispä ostin valloittavan virkkausohjekirjan, jossa on useampi lehtien ohje. Joten myöhemmin syksyistä tunnelmaa lisää :)

2 kommenttia:

  1. Sienet näyttävät hauskoilta :) Blogissasi on paljon muutakin mielenkiintoista, haluaisitko myös laittaa kuvia töistäsi kuvagalleriaan nimeltä Luomusluola? Kuvien yhteydessä maininta blogistasi saattaisi myös tuoda tänne lisää kävijöitä.

    www.luomusluola.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos! En ole aiemmin kuullutkaan luomusluolasta. Voisin sinne laittaa kuvia :) Uudet lukijat kaikki ovat aina tervetulleita ja virkkaamani ruoat ja kakut saisivat näkyvyyttä :)

    VastaaPoista