perjantai 27. marraskuuta 2015

Aarre iloinen!!!!



Kävimme tyttöjen kanssa kirpparilla viemässä tavaraa ja voi että minkä aarteen tyttöni löysi! 
Brion lasten kangapuut 8e!
Kotiintultua oli kiire katsoa laatikkoon, ja voi mikä ilo, kun olivat valmiina kasassa! Saimme heti aloittaa kokeilemaan hommaa. Loimia on sen verran jäljellä, että pari nukkekodin mattoa saa tehtyä ja sitten pitää perehtyä loimien laittamiseen. Onneksi oli ohjekirja tallessa. Hommasta innostuivat kaikki poikia myöten ja ensimmäiset rivit syntyivät yhteistyönä. Tässä innossa menee ainakin muutama ilta, pari joululahja-ajatustakin syntyi heti :)



Samalla tarttui Kirkkikseltä matkaan 2  neulonta- ja virkkauslehteä 20c kappale ja pannulappuja 2kpl/ 1e sekä villasukat 4e. Jollakin oli pöydässä ihan hirmuhalvalla pannulappuja, villasukkia ja lapasia, iso kasa ihan uusia. Oli pakko ostaa yhdet villasukat, mutta sinne jäi useammat piirakkasukat 5e/kpl ja miesten sukkia 6e kpl. Ihan sydäntä riipii, koska jo langat maksavat tuon verran - mutta toivottavasti joku löytää nuo aarteet joka niistä ilahtuu! Itse en niitä voinut ostaa kaikkia. Ja viime viikolla näin Tuulosen kirpparilla Tuuloksessa kirjoneulelapasia muistaakseni 10e kpl, että halvallapa nekin oli myynnissä. Ne jäi kyllä oikeasti harmittamaan, etten niitä ostanut... 




2 kommenttia:

  1. Minä sain pienenä tyttönä tuollaiset kangaspuut joululahjaksi ja kyllä ne olivatkin vuosia käytössä. Nukkekotiin kudottiin mattoja. Myöhemmin ne olivat vielä lainassa toisessa perheessä.
    Myyjäisistä ja kirppareilta löytää joskus tosi edullisia, uusia sukkia ja lapasia.

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihana löytö! Meilläkin oli tuollaiset, mutten yhtään tiedä, mihin ne vuosien saatossa ovat kadonneet.

    VastaaPoista