maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kesämatto


Meillä oli viime viikolla suurprojeksi. Siivosimme kaikki kolme vaatehuonetta uusiksi ja vielä olisi yksi kaapisto väliveljen huoneessa siivousta vaille. Siivotessa huomaa kummasti tavarapaljouden, varsinkin kun kaikkien kolmen vaatehuoneen vaatteet ja rojut olivat yhtä aikaa lattialla. Otin sitten projektiksi virkata jotakin kivaa jäljellä olevista trikookuteista ja tällainen tuli punasen ja valkoisen jämistä :) Afrikan kukkaa mukaillen, olen iloinen lopputuloksesta. Vain kerran piti purkaa, kun meinasi mennä rullalle. Ja viimeisellä piparireunakierroksella jännitin riittääkö valkoinen kude. Ja se riitti! Maton reunassa näkyy päättelemätön kuteen pää, se riitti juuri ja juuri :)


Edellisen kesämaton kohtalo muuttui heti valmistumista seuraavana päivänä, kun teltta meni rikki. Eli nyt on kuistilla sinistä ja punaista, kirkkaita värejä kesämatoiksi - ihan kuin mökillä olisi :) Mutta tällä mallilla tulisi kivoja vessanmattoja....

2 kommenttia:

  1. Hieno matto! Ja totta tosiaan; kude on riittänyt. Mun tuurilla se loppuu aina tuossa viimeisessä piparireunuksessa :)

    VastaaPoista