sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Juhlallista pääsiäistä!Pääsiäinen on sujunut perheen kesken ja ulkoillen nauttien ihanasta auringosta. Tänään oli jo ihan kesäfiilis, kun lapset olivat koko päivän ulkoilun jälkeen kuraisia, punaposkisia ja polvet & kyynärpäät naarmuilla :) Hauskinta tässä pääsiäisessä on ollut eiliset joulutortut ja tänään isän joulun perunalaatikko - Mutta kyllä maistuivat hyvälle! Joulusta ja pääsiäisestä on itsellä lapsuudesta niin mukavat muistot, että toivottavasti samanlaista perheen kanssa yhdessäoloa voi tarjota myös omilleen! 

Pääsiäisliinaa virkatessa sain ajatuksen virkatuista munakupeista ja liinahan sai väistyä näiden tieltä! Eli pääsiäisliinasta näkyy palanen alemmassa kuvassa ja vielä sitä jatkan, jotta saan tarpeeksi ison pitsisenkaitaliinan. Pääsin jo liinassa hyvään vauhtiin, sillä liinan kukkaruudut eivät ole vaikeita, vaatii vaan sitkeyttä tehdä monen monta samanlaista kukkaruutua :) Mutta munakupit virkkasin kokeillen pylväillä ja tärkkäsin ne heti vesiliimaseoksella roikottaen niitä yön yli pullojen kaulassa ylösalaisin. En keksinyt muutakaan, josta saan tasaisen pohjan. Ja kupeista tuli loistavan kokoiset ja pysyvät vielä munan kanssa pystyssä. Eli näitä lisää!!! Ja haaveeni omasta toiminimesta on taas nostanut päätään, josko vielä pääsenkin toteuttamaan haavettani käsityöammattilaisena :) 

Ja olettekos katsoneet ruotsalaista draamasarjaa Solsidania (suomeksi Onnea onkimassa)? Siinä on osuvaa huumoria parisuhteesta, ystävyydestä ja perheestä - kolahtaa sekä naisena että vaimona ;) Mutta sarjan Annalla oli vaunuostoksia tehdessään kiva neuletakki auringonkukkaneliöistä. Jossakin muussakin jaksossa hänellä on ollut yllään mukavia neuleita, jotka saavat haaveilemaan itse virkatusta pontsosta tai neuletakista itselle :) Unelmia (suuria tai pieniä) on hyvä olla!1 kommentti:

  1. ♥ Kauniita asetelmia! juu, Solsidan on huippu hauska :) Mukavaa päivää!

    VastaaPoista