keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Pikkuompeluksia


Lapset ovat olleet kipeänä ja vettä on satanut, joten on ollut aikaa tehdä pikkuruisia hommia ompelukoneen ollessa pöydällä. Tehtyäni omien tyttojen nukenrattaisiin uudet kankaat, sain tehdä myös kummityttöjen nukenrattaisiin uudet. Taitaa olla yhtä kestäviä jokaisissa käsissä nämä pienet nukenrattaat.... Mutta näin ne saavat jatkaa palvelemista pienten leikeissä :)


Ja "Strömsö-paitojen" tuunauksien jälkeen innostuin tuunaamaan myös tytön paitoja. Pienet jutut muuttavat heti ilmettä!


Ja näitä Tilda- pupuja tein joskus vuosia sitten ja lupasin jo pari vuotta sitten kummitytölle, että teen sille vielä vaatteet. No nyt lupaus lunastettu:Ja tämä askarrus kuuluu niihin kokeiluihin, joita ei välttämättä kannata esitellä, mutta tytöt ihastuivat tähän pussukkaan! Korupussina miehen vanhat farkut :)


Ja eskarilainen pääsee kevätjuhlassa esittämään pelleä ja on siitä kovin innoissaan. Muoviset pellenenät lähtivät jo eskariin rekvisiitaksi, mutta tänään tein vielä kaikille pelleille rusetit. Ensin ne muistuttivat makkaroita, mutta nyt ne edes yrittävät olla rusetteja. Tästä tuli mieleen, että on hassua, että ihmiset sanovat etteivät osaa tehdä mitään käsitöitä. Käsitöissähän on kyse vain kokeilemisesta ja uskaltamisesta eikä lopputuloksen sileydestä. Poika oli näistä innoissaan, ei hänelle ollut tärkeää, oliko oikeaoppinen ompelu toteutunut :)
1 kommentti:

  1. Ihania töitä olet saanut virheistä huolimatta. Ja ihaninta on lasten ilo kun heille tehdään jotain hienoa. Lapset kun eivät virheitä etsi 😉

    VastaaPoista