tiistai 13. tammikuuta 2015

Tablettiprojekti uudelle pöydälleOstimme joululomalla uuden pöydän- olemme kauan haaveilleet Pirtin pöydästä ja nyt oli oikein sopiva mainoslehtisessä. Pöytä on tehty kierrätyspuusta, laudat ovat ennen olleet ikkunapieliä tai rakennuslavoja. Pinta on siis valmiiksi kauniin epätasainen! Uutta pöytää en halua peittää pöytäliinalla enkä toisaalta laittaa kaitaliinaakaan, koska lapsilla on hyvä olla alusta kohdallansa. Joten innostuin pitkästä aikaa pöytätableteista!

Ensin ajattelin ommella monenlaisia erilaisia ja erikankaisia tabletteja, ja niin varmaan ompelenkin kun saan kangaskaapin siivottua. Mutta innostuin virkkauksesta ensin. Eli nyt puuttuu enää 5 tablettia.....


Uudet lemppariastiat sopivat pöytään ja uuteen tablettiin täydellisesti!
Kuinka moni teistä valitsee aamukahvimukin päivän fiiliksen mukaan? 
Kuppeja pitää olla joka fiilikselle, värille ja ajatukselle!!!!


Nyt pöydällä ovat valmiit Pentikin Kasvimaa-sarjan tabletit. Suunnitelmana on ommella myös vanhasta kerniliinasta tabletit, mutta valmiit kelpasivat paremmin kuin hyvin! Tuo kuosi sopii pöytään mainiosti, enää ei puutu kuin se maalaistalo ja kanala ;) Ja kyllä! Meillä on joulukuusi vielä pystyssä! Tänään on Nuutin päivä, eli vanhan ajan joulunpäättymisaika, joten tänään kuusi ehkä pääsee takaovesta ulos.

Haaveilu pitää mielen virkeänä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti