torstai 18. syyskuuta 2014

Ompelu ja uusi twitterpeittohaaste!

Hei kaikki pitkästä aikaa!

Kesä on mennyt hurjaa vauhtia pihahommissa ja monta käsityötä on puikoilla ja kesken! Eilen aloitin Kotipyhäkoulun pitämisen ja lapsia varten ompelin vanhasta patjasta istuinalusia. Samalla myös työstin jumppavaate-/kauppakassin nopealla tempolla. 

Ja erittäin iloisena ilmoitan uuden Twitterpeittohaasteen alkaneeksi! 
Ideana siis, että olen saanut Twitterissä 200 seuraajaa täyteen ja haluan haastaa teidät yhteiseen tilkkupeittoprojektiin. Viimeksi peitto saatiin kasaan, kun olin saanut sata seuraajaa ja yritin sataa tilkkua kalastella kasaan. Lopulta saimmekin yhteistyöllä Twitterpeiton valmiiksi ja sen sai Rintasyövän sairastanut henkilö ja nyt ajattelin Saajaksi perheenäitiä, joka tasapainoilee vakavan sairauden ja perheen välimaastossa. Eli tehdään yhdessä tilkkupeitto arjen iloksi!

Eli virkkaa tai neulo 15cm x 15cm tilkku tai useampi ja 
lähetä se/ne minulle (Salavakatu 20, 15320 Lahti). Kun tilkkuja on tarpeeksi, kasaan ne peitoksi. Joululahjaksi olisi hyvä tavoite! Yhdistän tilkut tällä kertaa kirkkaan valkoisella langalla, joten jokaisessa tilkussa voisi olla ripaus valkoista. Viimeksi isoäidin neliöitä oli selvästi eniten, mutta tilkku saa olla tekijänsä näköinen ja värinen! Täällä edellinen valmis peitto.


Tällä kertaa itse teen tilkun rauhallisista väreistä. 
Taustakangas paljastaa seuraavaa postausta: Olohuoneen verhot alkavat olla valmiit :)
Ja lisäyksenä klo 22 postaukseen, että sattumalta tämä #twitterpeittohaaste 200 lukijan juhlaa twitterissä on myös 200 postauksen juhlaa täällä blogissani! Hauska sattuma!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti