perjantai 15. marraskuuta 2013

Isoäidinneliöistä peitto


Tämänkin peiton aloitin jo kaksi vuotta sitten uutta kotia varten. Nyt kun se on valmis, ihmettelen miten siihen meni näin kauan! Peitosta tuli pienempi kuin ajattelin, mutta en jaksanut enää jatkaa. Ajattelin, että teen sitten joskus uuden, isomman puuvillalangasta ja suunnittelen kuvion paremmin. Eli tähän en kuviota suunnitellut ja se  näkyy loppukuviossa. Seitsemästä veljeksestä tuli paksu peitto :) Reunaksi piparkakku. Ja nyt kun te tarkkasilmäisinä katsotte peittoa, huomaatte että kaikki miljoonat langat on päättelemättä. Ne aion joskus päätellä peiton alla istuessa telkkaria katsellessa :)

Siskoni sitoi isänpäiväksi kukkakimppuja ja juteltiin, että mitähän niihin olisi voinut laittaa somisteeksi. Siitä sain ajatuksen näihin. Ajattelin virkata sitten myös perhosia kukkasiin. Saa nähdä minkälaisiin kimppuihin nämä päätyy - ja jos hyvin tekee kauppansa, niin lisähän näitä on tehtävä! Ampiaisia, nalleja, autoja, rusetteja, lintujakin.... :D Ja nukkekotiin tuli heti inspiraatio tehdä lisää kaikkia pieniä yksityiskohtia. Ja nukkekodista puheenollen, tuttavallani on aivan mielettömän hieno nukkekoti- blogi : Happy little muffin
Ja täytyy vielä mainostaa Neulanhaltija ihania käsityöpajoja Lahden suunnalla liikkuville. Ennen joulua siellä luvassa mm. Pannumyssykurssi ja Tuunataan kirjoja, askarrellaan papereilla joulunhengessä. Kannattaa tutustua ja pohtia vaikka askartelusynttäreitä tai virkistyspäivää töihin :)
Twitterpeittohaaste on taas saanut lisää osallistujia, kiitoksen viime lähetyksestä saa Lettu! Mutta 100 tilkkua on vielä aika kaukana :D Eli osallistujia kaivataan lisää!!! Joululahjansaaja on jo minulla mielessä, kyseessä on omastaan luopunut ja toisia varten elämänsä omistanut ihana M! Mutta siitä lisää, jos peitosta tulee aikuiselle sopiva :) 


Joululahjoja on jo tekeillä, naapurin tyttö oli laskenut, että vain viisi vkoa jouluun <3

2 kommenttia:

  1. Ja kiitos Sohvaneulomolle haasteesta! En ole sitä unohtanut! Vatsaan kysymyksiin mielelläni, kun vain ennätän :)

    VastaaPoista
  2. Ja jee! Sain poistaa Vielä kesken- välilehdeltä molemmat torkkupeitot :) Ja sinne pitäisi kuvata muutama palanen tämän hetken puiloilla olevista töistä, niin näkisitte mitä mahtaa olla luvassa :)

    VastaaPoista