sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Äitienpäivälahjat ja muisto kerho-ohjaajille
Olipas meillä hauskaa lasten kanssa äitienpäiväviikolla, kun innostuimme huovuttamaan pannunalusia äideille ja kerho-ohjaajille muistoiksi. Lapset innostuivat valtavasti saippualla sotkemisesta ja esikoinen olikin jo huovuttanut joulun alla eskarissa. Alkuun lapset hankasivat töitä käsillä lattiaa vasten ja loppu huovutettiin bambuverhon välissä hankaamalla ja ihan viimeiseksi paiskottiin huovutuksia lattiaan. Sehän vasta hauskaa oli! Olen aikaisemmin huovuttanut hattuja Neulanhaltijan opastuksella ja nyt yritin muistella silloin saamiani ohjeita. Ja jos tykkää huopahommista, niin kannattaa käydä Neulanhaltijan blogissa kurkkaamassa hienoja töitä. Huovutus on yhtä aikaa niin helppoa ja hankalaa. Kyllä töistä näkee, kun ammattilainen on ne tehnyt :)

Annoin lasten huovuttaa ja taiteilla itse, että ovat oikeasti lasten tekemiä ja näköisiä. Pannunalusiksi täydellisiä! Parasta huovutuksessa oli, että 6v. ja 5v. jaksoivat tehdä työnsä loppuun ja useamman, että suosittelen kokeilemaan huovutusta lasten kanssa. Kun saimme lasten työt kuivumaan, tein lopuista huovista kaitaliinan, jonka esittelen seuraavassa päivityksessä, kun työ on kuivunut :) Niin ja lapset muovasivat myös matoja, jotka pitää neulalla huovuttaa loppuun, niin näette nekin myöhemmin :)
Kiitos uudelle lukijalle! Ja kiitos myös uusille twitter-seuraajille! Ollaan oltu paljon lasten kanssa ulkona ja käsityöt ovat jääneet hieman vähälle, mutta eilen kaivoin ystäväni inspiroimana mattovirkkuun esiin ja mies kaipaa verhoja olohuoneen ikkunaan, että eiköhän tämäkin blogi päivity, kunhan saan hommia valmiiksi :) Mutta ihanaa on, kun lasten kanssa pääsee nopeammin ulos, kun ei tarvitse pukea niin paljoa päälle. Hetki sitten kasattiin trampoliini pihalle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti