keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kynttelikön tuunaus
Kaivoin vintistä jo kynttelikönkin siellä käydessäni ja ensimmäistä kertaa halusin sprayata jotain valkoiseksi. Ruskea kynttelikkö vihreine mansetteineen näytti hassulta vaalealla keittiön pöydällä. Ensin kuitenkin nappasin vihreät muovimansetit irti ja sitten sainkin vision virkatuista manseteista :) Nyt tein tällaiset, mutta näitähän voisi olla erilaisia, vaikka kynttilän vartta pitkin virkattu mansetti. Mutta näin kynttelikkö saa jatkaa elämäänsä ruskeana. Hauska ja nopea projekti ja varmasti kenelläkään ei ole samanlaista! (Ainakaan vielä:) Ja voisihan tuon koristella vaikka helmilläkin! Osa joulunodotuksen ja joulun tunnelmasta syntyy vanhoista koristeista, joihin liittyy muistoja vuosien varrelta. Vaikka jouluksi hommaisikin jotain uutta, tykkään että myös vanhat koristeet saavat pitää paikkansa. Näin tämäkin kynttelikkö siis vuosi vuodesta saa olla keittiön ikkunalla :) Adventin aika alkaa jo puolentoista viikon kuluttua....Uusi virkattu malli


 Vanhat muoviset mansetit

4 kommenttia:

 1. Saisiko tuohon mansettiin ohjeen? Näyttää juuri sellaiselta, joka itsellänikin oli mielessä ja ihan noiden samojen muovisten härpäkkeiden tilalle.

  VastaaPoista
 2. Tein mansetit ihan inspiraatiosta ja kaksi ensimmäistä olivat hieman pienempiä, mutta muistaakseni näin:

  1krs. 20 kjs ympyräksi
  2.krs. 28 ks + kierroksen lopuun ps
  3.krs. ks, 3kjs., jätä kaksi ks väliin ja kolmanteen edellisen kierroksen silmukkaan ks, 3kjs, jne (toista koko kerros samaa), kierroksen loppuun ps
  4krs. Jokaiseen kjs kaareen 4 ks, loppuun taas ps

  Ajattelin aluksi, että olisi voinut tehdä jokaiseen erilaisekin ja vaikka kynttilän myötäisestikin, mutta lopulta tuo yksinkertainen kukkamainen miellytti eniten. Mukavia virkkaushetkiä ja rauhallista joulunodotusta!

  VastaaPoista
 3. Mä voisin ottaa nuo sun vanhat mansetit, kun meidän neiti 10 kk on irroittanut salaa noita käpyjä noista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat jos oikeasti haluat, kun löydän ne kaapista :) Laita postiosoite vaikka mulle sähköpostiin: suvi.veltheim@gmail.com :)

   Poista