torstai 22. joulukuuta 2011

Virkattu piparitalo

Tähän piparitaloon sain inspiraation Pirkka-lehdestä, mutta tein tämän oman mielen mukaan ilman kyseistä ohjetta. Olen joka vuosi tehnyt aidon piparitalon ja joka vuosi polttanut sormeni sokerilla. Muumitalo on erityisesti aiheuttanut hankaluuksia kokoamisessaan ja kerran liimasin talon kasaan EriKeeperillä ;) Joten tämä virkattu malli oli minulle mieleinen ja siitä tuli ehdottamasti kaunein koskaan tekemistäni taloista. Reseptinä kiinteitä silmukoita, ketjusilmukoita ja värikkäitä helmiä täytteenä pehmeää vanua. Nyt rauhoitumme jouluun ja säästämme loput jouluideat ensi vuodeksi, päässä muhii jo monia kevätneulomisia ja virkkauksia sekä käyttöön että sisustukseen.


Tämän piparitalon myötä haluan kiittää kaikkia lukijoitani ja toivottaa

Levollista joulunaikaa!

4 kommenttia:

 1. Kaunis on virkattu piparkakkutalokin. Ite oon jättäny suosiosta "oikean" piparkakkutalon tekemättä ku ei oo jaukopeukalon vikkaa. Tällaisen tai neulotun piparkakkutalon saisin kyllä aikaiseksi minäkin, ehkä ensi jouluna sitten.
  Mukavaa joulun aikaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja ei mullekaan ole jauhoista peukaloa suotu ;) Piparitalo olisi voinut olla hieman pienempikin, olisi tullut myös nopeammin valmiiksi ja luulen että pienempi pysyisi paremmin muodossaankin. Mukavaa joulua sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis piparkakkutalo! Mun taikinainen versio on pikkasen vino ja hutera, en saanu edes karkeilla peitettyä kaikkia rakoja.
  Melkein pakko kokeilla tota virkattua versiota ensi jouluksi, on se niin ihana!
  Lämmintä ja leppoisaa joulunaikaa! Ja kiitos kaikista kivoista vinkeistä!

  VastaaPoista
 4. Ihana talo, niin herkullisen näköinen että tekis mieli haukata :).

  Sanna

  VastaaPoista