tiistai 31. toukokuuta 2011

Omena oo omppomppoo


Kesä vetää puoleensa, mutta tässäpä lämpimän kesän tuloksia. Maukkaita virkattuja kirkkaanpunaisia omenoita. Virkattujen omenoiden seuraksi kaivoin viime jouluksi huovuttamani omenat. Molemmat lajikkeet sopivat pikkulasten leikkiin, joulukoristeeksi, tai vaikkapa mummon ostaman omenapuun oksille, kun pikkupuu ei vielä itse omenoita tuota. Huovuttamista pääsin viime joulukuussa kokeilemaan ja se oli huippuhauskaa, kun sai paiskoa ja läpytellä saippuavettä. Voin joku päivä laittaa kuvat tänne myös silloin huovuttamistani poikien hauskoista hatuista :) Eilen illalla inspiraation tuloksena syntyi myös vesimelonin siivu. Olisikohan kovin työlästä virkata viinirypäleterttu? Virkkuukoukku kyllä hikoilee sormissa näillä helteillä, niin täytyy ommella välillä!

3 kommenttia:

 1. Nämä näyttävät tosi kivoilta emaliastioiden kanssakin...:)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Löysin tänne blogiisi blogilistan kautta. Liityin lukijaksesi, koska täällä on kauniita käsitöitä. Tervetuloa tustumaan myös meidän blogiimme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On todella mukava saada uusia lukijoita ja kivoja kommentteja! En vain jotenkin saa blogiasi auki - onkohan kyse taidoissani vai koneessa? Laitatko vaikk linkin tänne tai suvi.veltheim@gmail.com kurkkaan mielelläni blogia!

   Poista