maanantai 29. heinäkuuta 2013

Viimeinkin valmis!!!!!


Tämä matto on ollut puolivuotta tekeillä ja lopulta kun sain loppuunvirkkauksen vauhtiin, kude loppui viimeisen kierroksen loppusenteillä ja työ pysähtyi. Mutta nyt on valmis! 

Malli on siis erittäin kaunis Asteri ja ohje löytyy Kauhavan kangasaitan sivuilta. Olen tehnyt trikookuteesta ja kympin koukulla, joten matosta tuli melko suuri vaikka vähensin kierroksia useammankin. Kokoa matolle kertyi halkaisijaltaan 145cm. Kuvassa matto näyttää yhtälaiselta kuin tiskirätit, joten alimmassa kuvassa maton vieressä ryömii puolivuotias Pampulamme koon hahmottamiseksi :) Matto pääsee aikanaan keinutuolin alle, kun sen olohuoneeseemme joskus anoppilasta haemme. Siitä Aarteesta pitää korjata käsinoja ennen kuin mieheni antaa sen tänne kantaa. Mutta matto tuo keinutuolia jo askeleen lähemmäs olohuonettamme! Täällä Lahdessa matonkuteita myy Alestalo.

Syksyn lähestyessä taidan kaivaa kaapista keskeneräisen isoäidinneliöpeiton ja villamaton - kohta niille tulee tarve :)Kiitos uusille lukijoille ja kommentoijille!
Ja arvonnan postauksessa näkyvä ruskea pitsiliina ei suinkaan ole minun tekemäni, vaan ihanaisen Anoppini, jonka sitkeys on maailman huippuluokkaa. Itse tyydyn hieman pienempiin liinoihin, vaikka haaveena olisi joskus päiväpeitto virkaten......6 kommenttia:

 1. Totta,riippuu miten kuvan ottaa;kohde voi näyttää ihan erikokoiselta.Kokemusta on :)
  Mutta siis ihan valtavan upean maton oot tehny!!

  VastaaPoista
 2. Kaunis matto.Paljonko siihen meni trikookudetta?

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Luulen, että kudetta meni melkein 3kg :) Tunteja vähän enemmän :) Nyt suunnitelen ikkunakoristetta, kun pienin valvottaa :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis ja upean mallinen matto♥

  VastaaPoista
 5. Onpas hieno! Ja hieno oli arvontavoittokin, kiitos ihanasta paketista. Siitä löytyy postaus täältä: http://sohvaneulomo.blogspot.fi/2013/08/paivanpaisteista-perjantaita.html

  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  t. Anniina

  VastaaPoista
 6. Hieno on! Eikö ole mukava tunne, kun on saanu jo pitkään kesken eräsen valmiiks ;)

  VastaaPoista