torstai 18. heinäkuuta 2013

Ei pöllömpi pöllölamppu


Lastenhuoneessa oli ennen Ikean paperipallovalaisin ja se oli ihan sopivan huomaamaton. Mutta sitten löysin kirpparilta ihan vahingossa todella ihanan lampunvarjostimen. Alkuperäinen tarkoitus oli vaihtaa vain vihreät nauhat pitsiin, mutta lampun kangas haisi pesusta ja tuuletuksesta huolimatta niin pahalle, että oli pakko vaihtaa kangaskin. Vaikka lapset kankaassa olivat surumielisen näköisiä, tykkäsin siitä kovasti. Tuolla yläsängyssä on päiväpeittona "ihmispeitto" (lapset keksivät tuon nimen), joka on kovin samanlainen kuosi. Mutta pakon edessä lampusta tuli nyt pöllölamppu. Mietin myös pinkkiä pilkkukangasta, mutta pöllökangas vei nyt voiton. 

Alkuperäinen kangas oli nauloilla kiinni ja pöllökangas on vaan pingotettu varjostimen ympärille. Ja suureksi onneksi mitään vippaskonsteja ei kiinnittämiseen tarvittu, sillä lampun kiinntyssysteemi oli juuri sopiva varjostimen reikään. Hellpoa ja nopeaa! Ja lapsetkin olivat iloisia uudesta lampusta: "Hei se on samaa pöllöä, äiti hieno!" Parempaa palautetta ei voinut saada :)

Ja arvontaan on enää pari päivää!!!!! 
Ja niistä keskeneräisistä töistä on vielä aika monta kesken.... 

Ennen

4 kommenttia:

 1. Oi, onpa todella upea tuunaus, hyvin onnistunut lopputulos. Heti ensivierailusta tykästyin blogiisi, täällähän on vaikka mitä ihanaa :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana kangas .. ihastuin tuohon varhoon .. hienosti oot saanu lampun laitettuu .. mietin et uskaltaisinkohan minäkin kokeilla :-)
  Mistä olet kankaan hankkinu ? t. hannele

  VastaaPoista
 3. Ei tosiaan pöllömpi lampun varjostin ollenkaan! :) Mukavaa viikonloppua sinne.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista ja kehuista! Kankaan olen löytänyt Alestalosta Lahdesta. Sieltä kangasta oli myös harmaaruskeana :)

  VastaaPoista