tiistai 25. maaliskuuta 2014

Twitterpeitto valmis!!!!!Twitterpeittohaaste on vihdoin valmis! 
Superkiitos kaikille osallistujille!

Satu
Kätsy
Johanna
Maija S.
Jonna
Riina
Essi


Ideahan syntyi, kun sain twitterissä 100 seuraajaa täyteen ja halusin juhlistaa sitä jotenkin hauskasti. 
100 seuraajaa = 100 tilkkua --> värikäs tilkkupeitto jollekin sitä tarvitsevalle; 
tällä visiolla hanke lähti käynttiin. Ennen kuin tilkkuja ehti postissa tulemaan, keksin peitolle Saajankin. Monen monta keräystä on aina menossa, mutta koin että peiton tarvitsee joku "hiljainen" arjen sankari. Peiton Saaja on koko elämänsä vapaaehtoistyötä tehnyt, ihana lämminsydäminen, minun silmissäni Sankari. Saaja ilahtui peitosta nähdessään sen, ja oma mielikin ilahtui, että peitto tulee varmasti käyttöön <3 

Tilkkuja siis tuli 130!!! Suurkiitos jokaiselle! Erityiskiitoksen ansaitsee kuitenkin Satu, koska teki puolet peiton tilkuista! :) Ja twitterin t-kirjaimen keksi virkata @elmakoi. Nyt twitterissä on jo 149 seuraajaa, joten seuraavakin juhlan paikka lähestyy :) Ja bloginikin on saanut muutaman uuden lukijan, tervetuloa mukaan! Tästä hyväntekeväisyyskäsityöhankkeilusta voisi tulla vaikka tapa! Peittoa oli sitä paitsi jännittävä työstää, koska lopputulos oli arvoitus viime metreille asti! Myös sytomyssyt ja nutut Etiopian vauvoille ovat olleet mielessä. Mutta niitäkin ehtii vielä puuhailemaan :)

Alla olevista kuvista näkee hauskasti kuinka eri puolta peitosta katseltaessa peitto näyttää ihan erilaiselta! Mielialan mukaan voi siis vaihdella peiton nurkkaa! Ja ensi huoleni peiton koosta oli turha, se on juuri sopiva torkkupeitto. Isoäidin neliöt näyttivät vievän voiton mallina. Neulottuja oli vain kaksi. Ja yksi huovutettu ruusu. Lapsilta kysyessä kaikkein värikkäimmät olivat suosikkeja. Saaja ei osannut nimetä suosikkiaan, piti peittoa kauniin värikkäänä - eniten mieltä lämmittää ajatus, kaikkien halusta olla mukana jakamassa palan itsestään!


Tästä kuvasta näkee vielä peiton koon 160cm leveän parisängyn päällä. 
Voin pyytää kuvaa vielä peitosta, kun saapuu perille kotiinsa <37 kommenttia:

 1. Ihana! Toivottavasti se lämmittää saajaansa.
  Hauskat noi eri kuvakulmat peitosta. Kun kaipaa pirististystä, voi katsella värikkäitä tilkkuja ja kun kaipaa rauhoittumista, sinisävyiset tilkut ovat varmasti mieleisempiä.

  VastaaPoista
 2. Hieno siitä tuli ja varmasti lämmittää saajan mieltä ja varpaita :)

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja olet taas työstänyt, kun pitkästä aikaa kurkkailin blogiasi. Olet sinä vain aikaansaapa äippä!


  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista ja kehuista :) Saaja on todellakin ollut tyytyväinen ja nyt mietin, että pitäisiköhän aloittaa jo uusi projekti :D

  VastaaPoista
 5. Oi, onpa kaunis tämä tilkkupeitto! Ja kaikinpuolin ihana idea <3

  Erika

  VastaaPoista