lauantai 8. maaliskuuta 2014

Juoksijan säärystimet ja lakkipipoja heijastinlangastaMieheni juoksee. Ei siis kuntoile vaan urheilee. Ainakin hänellä on lenkkareita kuten urheilijalla. Nykylenkkarit ovat kirkkaan värisiä ja niissä on heijastimet - oli ne sitten samanlaiset kuin Haile käyttää tai jääpinnalle tarkoitetut Bugit. Huomatkaa, että olen hieman kuunnellut mitä mieheni puhuu..... Noloonkin tai ehkä outoonkin tilanteeseen olen joutunut: Kun toiseksi nuorimmaisemme syntyi, oli mieheni juuri ostanut uudet hyvin kevyet lenkkarit. Ja kotiinlähtiessämme sairaalasta mieheni toi tietysti vaatteet repussa tyttärellemme kotimatkaa varten. Ja kas kummaa, repussa oli myös uudet lenkkarit! Ja ne oli hän kaikessa harrastuneisuudessaan ottanut mukaan punnitusta varten sairaalaan! Ja kun hän oli niitä vauvanvaa'alla punnitsemassa, tuli huonekaverini miehensä kanssa sisään ja siitäkös keskustelu syntyi! Hänkin oli alan harrastelija ja juttu jatkui ja jatkui lenkkareista ja sykemittareista. Että voi hyvänen aika, "hulluja" on siis muitakin :D 

No joopa joo. Nyt siis kylmällä ilmalla akillesjänteet ovat kuulemma vaarassa ja säärystimet ovat tarpeen. Säästeliäänä miehenä ja/tai laiskan vaimon omaavana, mieheni teki itselleen säärystimet leikkaamalla puhkimenneistä sukista varret irti. Se "asuste" sysäsi minut jatkamaan heijastinlangalla virkkausta. Värit ovat räikeät säärystimissä, kuten lenkkareissakin :) Yksinkertainen homma, mutta tarpeellinen!

Virkkasin kaksi pipoa loppulangoista. Pipot ovat norm pojan pipot lipalla. Ensin meinasin toisen niistä lähettää Ville Haapasalon pipo-kilpailuun, mutta voiton pelossa jätin lähettämättä, en halua matkustaa yksin Kaukasiaan!!! Molempien ohje on omasta päästä ja päämallina toimi ed.mainitun tyttäreni kaulaton "iso pilassi". 
Juttua riitti nyt enemmän aiheen vierestä kuin aiheesta, mutta tärkein asia olkoon, että twitterpeittohaasteen loppusuora on alkanut! Saan vielä ainakin kahdesta osoitteesta tilkkuja, mutta aloitin kasauksen, sillä peiton pitää olla pian valmis! Peitto ei todellakaan ole alla olevan harmooninen vaan juuri sellainen joka ikisen värin peitto niinkuin alunperin oli tarkoitus! Ja isoäidin neliöt ovat vieneet voiton ja olen saanut yli sata tilkkua niinkuin alkuperäinen tavoite oli!!!! Ennen peittoa on kuitenkin luvassa hempeä pipopostaus - tein kerrankin itselleni jotakin :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti