perjantai 12. heinäkuuta 2013

Uusi ilme ja Sydänrätin arvontaToukokuussa blogini täytti jo kaksi vuotta ja paljon on siinä ajassa tapahtunut! Paljon on tullut kokeiltua eri asioita, jotkut niistä ovat epäonnistuneet ja toiset onnistuneet sitäkin paremmin! Ennen kaikkea olen uskaltautunut opettelemaan uusia tekniikoita ja noudattamaan ohjeita. Tulevaisuuden haaveisiin kuuluu pitsinnypläys ja himmelin askartelu (ja olohuoneen verhojen ompelu) - tapahtuuko lähitulevaisuudessa vai vasta eläkkeellä sen tietää ainoastaan Taivaan Isä :) 
Haaveita on hyvä olla, silloin katse on täynnä toivoa!

Blogin uuteen ilmeeseen kuuluu keskeneräisten töiden- ja ylimääräisten käsitöiden kirppari -välilehdet. Samoin twitter-linkki, josta on helppo seurata meidän perheen touhuja ja kaikelaisia keskeneräisiä kässäprojekteja. Olen erittäin ilahtunut kaikista kommenteista ja ideoiden ja ohjeiden vaihdosta molempiin suuntiin. Bloggaus on parhaimmillaan silloin, kun yhdessä vaihdetaan ideoita ja jutustellaan kaikenlaisista kässäkokeiluista ja oivalluksista :)

Menneiden synttäreiden ja blogin uuden ilmeen kunniaksi ajattelin järjestää arvonnan. 
Palkintona on bambu-langasta virkattu sydänrätti, väri turkoosin sininen, malli oma.

Arvonta tapahtuu su 21.7
, eli aikaa on melkein kaksi viikkoa. 
Arvontaan voivat osallistua kaikki blogini seuraajat vastaamalla kommenttikenttään kysymykseen
Mistä sinä haaveilet elämässäsi?
Muistathan laittaa kommenttikenttään nimimerkin, jos et ole blogini vakituinen lukija. 

Itselläni on arvonnan aikana tavoitteena saada muutama keskeneräinen käsityö valmiiksi lojumasta olohuoneessa milloin missäkin nurkassa :) Saapa nähdä kuinka käy!
Teille kaikille onnea arvontaan ja minulle onnea urakkaan :)


Sydänrätti, pesu 60´ 
Toimii ja säilyy hyvin, kun pesee usein!
7 kommenttia:

 1. Elämä siinä tilanteessa,että haaveet haihtuneet.Ainoa asia mitä toivon että terveys pysyisi jonkinlaisessa kondiksessa.Toivon muilla löytyvän haaveita ja unelmia.

  VastaaPoista
 2. Hmm...on monia asioita mistä haaveilla MUTTA nyt ensimmäisenä mieleen kyllä tuli Päiväkahvit ystävän kanssa (käy myös ilta tai aamu ;))! Niinkin "helpon" asian järjestäminen on välillä vaikeaa työleirin ( keskeneräinen oma piha) lomassa!!

  VastaaPoista
 3. Hep-mukana :)
  Suurin ja malttamattomin haaveeni on tällä hetkellä suurempi koti!Jospa jo pian toiveeni toteutuu..
  Luonnollisesti jätin nyt pois itsestään selvyydet kuten terveys,perheen hyvinvointi,lasten tulevaisuus,onni jne.

  VastaaPoista
 4. Minun haaveeni on oppia käyttämään aikani paremmin ja nauttimaan hetkistä. Minulla on paha tapa murehtia asioita ja kantaa huolta niin monista asioista. Mutta kun jokaiselle päivälle riittää omat murheensa, niin jos oppisi elämään sen yhden päivän kerrallaan ja nauttimaan yksinkertaisista ja ihanista hyvistä hetkistä, joita kuitenkin mahtuu myös jokaiseen päivään. Tänään nautin ihanasta kesäpäivästä ja virkkasin puurathakeinussa, enkä ajatellut ollenkaan tekemättömiä töitä. Tätä lisää!

  VastaaPoista
 5. Unelmani on, että voisin elää niin, että asiat pysyisivät tärkeysjärjestyksessä, etten kävelisi ihmisten ohi, että toteuttaisin pieniäkin unelmia, etten kiirehtisi hyvien hetkien ja kohtaamisten ohi ja että oppisin rakastamaan.

  VastaaPoista
 6. Heipä hei kesätuulia !
  Minun haaveeni on oppia neulomaan ja virkkaamaan :-)
  Minulla on yhdeksän lastenlasta ja toiveeni kohdistuu heidän hyvinvointiin.
  Olen vasta ihan lähiaikoina löytänyt tämän blogisi ja ihastunut kovin. Kaikenlaiset kädentaidot kiinnostavat paljon ja sinulta löytyy paljon iloa ja innostusta. aaah.. arvontasi on osunut nimipäivälleni .. haluan kokeilla onneani :-) t. hanneleH

  VastaaPoista
 7. Suloinen tiskiliina :) Minä haaveilen sekä isoista että pienistä asioista. Isoja unenlmia on parempi terveydentila, lapsi tai useampi sekä turvallinen ja pysyvä koti missä heidät kasvattaa. Mutta on myös pienempiä haaveita, kuten hyvä veneilysää ja kunnon kanttarellisaalis :)

  VastaaPoista