sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Ja arvonnan voitti.....


Onnittelut voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille! 
Onnettarena toimi väliveli 5v. ja virallisina valvojina olivat esikko 6v. ja pikkusisko 3v. Toimitsijoilla oli hauskaa :) Laitathan Anniina sähköpostiin suvi.veltheim@gmail.com osoitteesi niin palkinto lähtee sinulle ensi viikon aikana :)

En ole saanut kaikkia keskeneräisiä töitä valmiiksi, joita suunnittelin arvonnan aikana tekeväni. Mutta onhan sitä aikaa koko syksy. Nyt on mustikoita kerätty suu ja sormet mustina. Lapsetkin ovat innostuneet, kun keksin palkinnon aina sille, jolla on kuppi täysi :) Nyt olen itse muutaman päivän testannut bamburättiä ja yllättävän hyvin toimii lapsiperheen ahkerassa käytössä. Virkaten rätti on melko paksu, mutta olen kuivattanut sen aina uunin kahvalla, niin hyvin on ainakin tähän asti kuivunut. Pesuhan oli 60´

Ostin viime viikolla lisää bambulankaa, kun oli tarjouksessa Karisman Citymarketissa. Heinäkuun sankarit taitavat arvata siis pakettinsa sisällön....
Ja Hannele kyseli aiemmin mistä olen pöllökankaan löytänyt: Alestalosta Lahdesta - siellä oli kangasta harmaaruskeanakin :) Ja siellä on hyvä valikoima niin trikoo- kuin ontelokuteitakin!
1 kommentti:

  1. Armotonta tuuletusta! Olipas mahtava päivä. Ensin hauska päivä huvipuistossa ja päivän päätteeksi sähköpostissa mukavia uutisia. Jeeeeeee. Kiitos!

    VastaaPoista