lauantai 13. lokakuuta 2012

Ystävän vauvalleYstäväpiiriimme on lähiaikoina syntynyt monta ihanaa vauvaa! Ja vaikka edellisen päivityksen yhteydessä lupasin seuraavaksi päivittää mukinalusia, niin innostuin virkkaamaan näitä tohveleita ja kupinalusia on vasta yksi valmiina....

Ystäviemme ihanalle pikkupojalle olen miettinyt ja pohtinut mitä ihmettä tekisin. Sitten innostuin Aavan nurkasta tossumallista. Siellä on linkki ulkomaisille sivuille, jossa olisi tossujen ohjekin, mutta itse koin helpommaksi kokeilla omaa versiota tossukengistä. Nyt suloinen pikkupoika on ehtinyt jo muutaman kuukauden vanhaksi ja yritin tehdä tossuista reilun kokoiset. Taitaa mahtua jopa ohut villasukka sisään näihin puuvillatossuihin. Nämä onnistuivat hyvin siihen nähden, että ovat ensimmäinen versio :) Olen siis tyytyväinen. Kenkäosa on yksi kappale, pohjasta aloitettu. Nauhat, "nauhojen alaläppä" ja ympyrä sivuun on virkattu erikseen. Nauhat virkkasin ketjusilmukoin. Viimeinen kuva on keskeneräisistä tossuista, joista hieman näkee tekojärjestystä. Nauhoille on tehty pienet ketjusilmukkalenkit. Kuvista olisi saanut paremmat, jos olisi ollut elämä malli :)

Ja ilahduin taas uudesta jäsenestä! Ja kiitos lukuisista kommenteista, ne ovat innostaneet pyörittämään virkkuukoukkua entistä enemmän. Koska blogini yksivuotissynttärit menivät toukokuussa muuttokiireiden vuoksi ohitse, ajattelin järjestää joulun alla arvonnan kiitokseksi kaikille lukijoille ja jäsenille. Mutta siihen palaamme lähempänä joulua :) Twitteristä näkee kaikenlaista keskeneräistä puuhastelua ja tunnelmia arjesta.


Tässä vielä hieman kesken :)

11 kommenttia:

 1. Nämä ovat aivan syötävän suloiset ja hienosti onnistsuneet!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanaa saada hyvää palautetta onnistuneesta kokeilusta! Kiitos kommenteista ja kiitos uudelle lukijalle blogiin liittymisestä!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat! Oletpa taitava!!!

  T: Neulanhaltija

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos taas kommenteista! Ystävän kanssa ideoitiin tyttöjen mallia ja isommille jarruilla. Jos ompelisi pohjaan nahkan palaset, niin tällaiset kävisivät kerhotossuistakin :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat tossuset, noissa on asennetta! :) Meilläkin olis lähipiiriin tulossa vauva - onnistuisikohan minultakin moiset tossut? Ehkä ihan pakko yrittää ainakin.

  VastaaPoista
 6. Onnistuu tottakai! Vinkkini jaan, että varresta kannattaa tehdä melko pitkä, että pysyvät jalassa :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköiset nuo pienet =D
  Kokeilehan myös aikuisten kokoa....
  Mä oon AIVAN ihastuksissa näihin
  ->http://hrkdesign.blogspot.fi/p/blog-page_8.html

  VastaaPoista