perjantai 5. lokakuuta 2012

Anopille onnea!
Pitsiliinainnostuksessa myös anoppi sai synttärilahjaksi pitsiliinan. Minulla sattui olemaan samanväristä lankaa kuin anoppilan sohvat ja anoppi sattui saamaan myös samanvärisen kukkakimpun lahjaksi. Selailin Mary Oljen Kauneimmat pitsit- kirjaa ja siellä on ihania "mummolamaisia" pitsiohjeita. Valitsin kukkaliinan, joka ei vielä muistuta joululiinoja. Niiden aikakin on kohta!
Taas liina on joka kuvassa erisävyinen. Liina oli melko helppo virkata, koska ohje oli selkeä, mutta opin taas jotain uuttakin! Haastavinta oli yhdistää kukat liinaksi niin, ettei liina ole ihan vinksin vonksin heikun keikun. Mutta tällä tekniikalla, pieniä kukkia yhdistelemällä, voisi tehdä isonkin liinan tai vaikka päiväpeiton!
Nyt olen ottanut taas työstettäväksi viime talvena aloittamani maton Huopanen-langasta. Aika hitaasti etenevää hommaa, koska työ on iso, mutta pääasia että homma etenee! Ja oikean yläkulman twitter-linkki helpottaa kätten töiden seuraamista "reaaliajassa" (kiitos miehelleni siitä!). Sinne kommentoin keskeneräisiä projekteja välillä melko useinkin :)


2 kommenttia:

  1. ompa nätti..voi jukra. TODELLA hieno!

    VastaaPoista
  2. Kiito kehuista! On kiva saada kommenttia!! Ja anoppikin tykkäsi ja liina oli todella sohvan sävyinen. Ja tänään anoppi näytti mummon vanhoja pitsejä ja ompelulaatikoita, niin sieltä laatikosta löytyi aivan samanlainen liinan alku keltaisena :) Mary Oljen pitsiliinakirjahan on vanha, mulla vaan uusi painos siitä. Mutta se anopilta löytynyt pitsiliinan alku on siis varmaan 40v. vanha :)

    VastaaPoista