lauantai 23. tammikuuta 2016

Tilkkupeittohaaste


Tilkkupeittohaaste sai taas lisää tilkkuja, kiitos Vaahteramäen Riina
Nyt on tässä kolmannessa peitossa kasassa reilu 70 tilkkua, eli kolmisenkymmentä uupuu vielä. Ja neljännelle peitolle on jo tilaus, eli tilkkuja saa lähettää niin paljon kuin jämälankoja tai intoa riittää!
Täällä tietoa enemmän, jos asia on sinulle uusi, linkki löytyy myös myös sivun alapalkista. 

Tämä kolmas peitto on siis menossa avioeron kokeneelle, ja sille valikoitui nimeksi Unelma, koska ensimmäisen tilkun sain Unelmalta ja uuden elämän alkuun sopii hyvin unelmointi.

Tilkut saavat olla 15cm x 15cm ja minkä värisiä tahansa, neulottuja tai virkattuja. Suurin osa on ollut isoäidin neliöitä, ovat varmaan niin nopea työstää :) Ja suurin osa on villalangasta. Villalangalla yhdistän tilkut, ensimmäinen yhdistettiin sinisellä, toinen lilalla ja tämän meinasin myös yhdistää lilalla langalla. Neljäs voisi olla yhdistetty vihreällä. Ensimmäisen peiton sai rintasyöpään sairastunut ja toisen sai myös syöpään sairastunut perheen äiti. 

Eli peittohaaste jatkuu ja tietoa saa levittää. Postitusosoitteen saa minulta sähköpostilla tai vanhoista peittohaastepäivityksistä. Haulla twitterpeittohaaste löytää blogista aiempia peittopäivityksiä. 

Kiitos kaikille jotka ovat lähteneet ja lähtevät mukaan lämpimän peiton ilohaasteeseen mukaan!


5 kommenttia:

 1. Hieno ajatus, tällainen peitto. Otan puikoille.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on mukava haaste, saajalle varmasti hyvää mieltä tuottava! En ole koskaan virkannut isoädin neliöitä, oppisinkohan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun innostuitte! Todellakin opit Saila! Ei ole vaikeaa! Novita ja Garnstudion sivuilla on jopa opetusvideoita!

   Poista
 3. Upea haaste sinulla taas ja voi että kuinka hienoja ovat nuo barbien neuleasut ja asusteet. Oot sä vaan taitava!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä erityisen otettu, kun ammattilaisena kehut :)

   Poista