lauantai 16. tammikuuta 2016

BarbibuumiMeillä oli tosiaan kolmivuotissynttärit viime viikolla ja nukkeleikki on vaihtunut vahvasti Barbieleikkiin. Joulupukki jo toi muutaman uuden Barbien ja nyt synttäreille tuli kolme lisää. Barbieja riisutaan, puetaan, ne tanssivat ja äiti komentaa pienempiä barbinukkeja vaunuissa isän nukkuessa alasti sängyllä - hauskoja leikkejä! Oli siis pakko alkaa sekä huonekalusuunnittelijaksi että vaatturiksi. Kaupan vaatteet ovat niin hankalia pukea, ettei kolmevuotias saa niitä vielä Barbien päälle. Ja Barbiet eivät sitten millään mahdu nukkekodin kalusteisiin. 

Ensimmäisenä valmistui pipo ja villasukat Barbielle. Barbiella on päällä aiemmin neulomani mekko, täällä niistä lisää. Tuo tuubimalli on helppo pukea ja niitä on nyt puikoilla lisää. Mutta sängyllä ja parilla vaatteella pääsee jo leikin alkuun!Villasukista olisi vieläkin voinut vähentää silmukoita, kantapää oli kahdella silmukalla haasteellinen... Mutta kyllähän ne villasukilta näyttää!


Sängyn tein yksinkertaisesti pahvista, johon liimasin kangasta päälle ja pehmusteeksi kankaan ja pahvin väliin kätkin langanpätkiä :)


Ja tämän päivän #ekaakertaaelämässä kokeilu oli Macarons- leivokset! Tekivät kauppansa, vaikka eivät ihan leipureiden tekemiltä näyttäneetkään... Suklaassa täytteenä kaupan valmis mousse ja punaisessa mansikkarahkaa. Oli vain postattava nämäkin tänne Kätten töiksi, jotta leipureiden kätten taidot pääsevät arvoonsa - Kyllä he hommansa osaavat! Kuori halkeilee, osa tarttuu peltiin kiinni ja osasta tuli kaikkea muuta kuin pyöreitä...  Ohjeen otin Kinuskikissalta, jossa leivokset olivat mahtavan näköisiä!! Tytärkin kysyi "Miten se on saanu niistä tuollaisia?" Niinpä... 

4 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja. Ei minun mummotettaville oikein itsetehdyt kelpaa. ovat jo sen verran isoja ja näppäriä, että mieluiten vain akuapn juttuja.

  VastaaPoista
 2. Ihania barbijuttuja! Mun isosisko tekee lastenlapsille kanssa barbin vaatteita antaumuksella! Noita pikkuvaatteita on mukava tehdä, valmistuvat nopeaan.

  VastaaPoista
 3. Kivoja vaatteita oot tehny barbille. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin jäseneksi. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujalle.

  VastaaPoista
 4. Nuo villasukat! Aivan ihanat, ja muutenkin oot tehnyt tosi kivoja barbinvaatteita. Rupesin pohtimaan, että pitäisikö itsekin taas virkata muutama.. :)

  VastaaPoista