tiistai 24. maaliskuuta 2015

Niiiin Ihanaa pitsiä!!!!


Jos se ei nyt vielä ole blogista selvinnyt, niin pidän kierrätyksestä, vanhoista tavaroista ja kirppareista. Vanhoilla tavaroilla on aina oma tarinansa takanaan ja se lisää niiden arvokkuutta. Nämä ihanat liinat olen löytänyt kirppareilta, kiitos vaan niiden virkkaajille!

Minusta löytyy sisäinen mummelimammeli, joka saa minut suojaamaan pöytiä, joten pitsiliinat ovat ahkerassa käytössä. Olen viehtynyt pöytätabletteihin, mukinalusiin ja kaikkiin liinoihin esimerkiksi mehukannujen alla. Todellisuus on kuitenkin sekin, että pidän myös lommoista, naarmuista ja elämänjäljistä, kun ovat oikeilla paikoillaan. Siksi en hinkannut tv-tasoa kuvauksia varten putipuhtaaksi.... 

Ja tästä kuvasta blogiani tarkkaan lukenut huomaa, että virkattu pyöreä tabletti on saanut yhden kaverin :) Taitaa jäädä vaan kahteen näiden tekeminen, sopivat pöytäliinakäyttöön!

Ja kirppariliinojen ja ystävältä saadun joululahjan (joka näkyy seuraavassa postauksessa...) inspiroimana intouduin tekemään uutta tuunausprojektia. Sekin aarre on kirpparilta peräisin ja kaipasi pitsiliinaa koristeeksi. Yritin siis virkata kirpparilta löydetyn liinan mallia, jonka ohje minulla sattui olemaan alla olevassa kirjassa. Liinamallissa olisi ollut sopivasti 12 sakaraa tuunauskohteeseen, mutta liina oli liian pieni. Joten tämä päätyi pöydälle muiden mukaan. Jännittävästä projektista siis seuraavaksi, kun tärkkäys on kuivunut :) 


Virkkasin liinan Novitan virkkauslangalla ja nro 1 koukulla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti