maanantai 2. maaliskuuta 2015

Kukkatarhasukkabuumi


Ei tullut nyt ihan buumia, mutta palkinnonjako on selkeämpi kuin koskaan! Yhden osallistujan kannalta erittäin onnistunut buumi! Eli Lenitha Koponen voittaa palkinnon Novitan mallilla tyttärelle tehdyillä Naisen ruususukilla. Kaunis ruusumalli ja myös sivussa ja kantapäässä kaunis kuvio! Otan sinuun pian yhteyttä!


Kukkatarhasukka-ajatukseni oli alunperin kirjavat erilaiset sukat runsaan puutarhamaisesti. Ei olisi tarvinut edes olla selkeää kukkaa kuviossa, kiemuratkin voisi olla kukkatarhamaista. Vaikka itse kyllä rakastan ruusuja! Ehkäpä itse ryhdyn syksyllä neulomaan sellaisia sekaparisukkia! Ja ehkäpä sukkabuumille olisi otollisempi aika syksyllä - vaikka itse pidän sukkia ympäri vuoden ja osallistuva sukkakuvahan olisi voinut olla myös aiemmin neulotuista sukista.... Mutta taitaa olla haasteita blogimaailma täynnä ja kiitän Lenithaa osallistumisesta :)

Ja koska ei nyt äänestystä päässyt syntymään, täytyy lahjoittaa äänestäjien palkinto jollekulle kenen luulen sitä tarvitsevan. Eli siskoni, sinä saat mukinlämmittimen ja siemenet, koska luulen sinun käyskentelevän pihamailla mielin määrin ja nyt voit pitää kahvin tai teen matkassa mukana jäähtymättä niin helposti!


3 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Nuohan pitäis pistää seinälle kehystettynä ;)

  VastaaPoista
 2. Oi, kiitos! Ihanaa!!! Mukinlämmitin ja siemenet tulevat varmasti käyttöön. :)
  Harmittaa, kun kukkatarhasukkabuumiin ei tullut enempää osallistujia. Olisi ollut mukava katsella niitä enemmänkin. Aivan upeat nuo Lenithan sukat! Ihana nähdä että noin taitavia ihmisiä on olemassa. Minulta ei tuollaiset sukat ikinä luonnistuisi.

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos! Ja harmillista ettei muita kukkasukka-tekijöitä ilmaantunut... Terv. Lenitha

  VastaaPoista