maanantai 23. helmikuuta 2015

Twitterpeitto valmis!!!!Nyt sain peiton valmiiksi!
Eli tämä oli toinen #twitterpeittohaaste. Ideana oli, että sain twitterissä toisen sadan seuraajia täyteen ja kuten ensimmäistä sataakin, juhlistettiin seuraajamäärää tilkkupeitolla. Eli minulle sai lähettää tilkkuja peittoon, jonka lahjoitan iloksi arkeen. Ei minkään järjestön kautta vaan ihan "hiljaisella" tavalla arjen sankarille. Edellisen peiton sai vapaaehtoistyössä ollut arjen puurtaja. Tämän peiton saa kolmilapsisen perheen äiti, joka on sairastunut vakavasti. Vien peiton tänään perille :)

Poikani totesi, että miksi laita peiton omaan blogiini, koska peitto ei ole omaa käsialaani. Poika on oikeassa, kiitos teille kaikille osallistujille!!!!

Sanna
Heli
Jonna
Essi
Satu
@SuskuO
@erikahermasvuo
@eevamutanen


 Ja peitto on taas ihan eri näköinen, riippuu miten päin peittoa sylissään pitää :)
Reunan viimeistelin piparkakulla. Joku sanoi, että vieläkö teen kolmannen peiton, että voisi taas lähettää tilkkuja - eli pitää varmaan vielä virkkailla peittoja kasaan. Hauskaahan tämä on! Ja saajia varmasti riittää! Haasteen voi muuttaa peittohaasteeksi, koska twitterin seuraajille ei tarvitse olla osuutta asiaan! Voin raportoida miten peiton saaja otti peiton vastaan - 
Kiitos kaikille!


1 kommentti:

  1. Peitosta tuli ihana! Vähän kuin joku tarina. Yleensä en tykkää kauhean kirjavasta, mutta tuo peitto on ihastuttava!

    VastaaPoista