lauantai 21. helmikuuta 2015

Kukkasukkatarhapalkinto


Tällaiset lapasista tuli! 
Eli tässä palkinto Kukkatarhasukkakilpailun voittajalle! Tai oikeastaan on hassua puhua kilpailusta, koska halusin nähdä millaisia sukkia te olette kukka-aihein tehneet. Voisi enemminkin puhua ihailukuvanäyttelystä!

Eli ajatuksena, että minulle saa lähettää kuvan omatekemistään sukista sähköpostiin ja sitten päivitän tänne kaikki kuvat kerralla ja jokainen lukija saa äänestää suosikkiaan. Jos sukkien ohje ei ole oma, ohjeen alkuperän voisi kirjata sähköpostiin mukaan. Ja nämä palmikkolapaset ja kukansiemenet on siis Kukkatarhasukkien äänetyksen parhaimmalle. Ja äänestäjien keskenkin arvotaan palkinto, joka ei vielä ole valmis. Palkinnosta löytynee samat kukan siemenet kuitenkin :) 

Ja tällä hetkelle kuvan lähettäjiä on vain yksi, joten näin mennen ei tarvitse äänestää. Mutta aluksi sovittiin helmikuu aikaa; katsotaan tuleeko kuvia lisää nyt kun palkinto on julkistettu. Eli toivottavasti innostutte lähettämään erilaisia sukkakuvia, joko kirjoneule tai kuvioneule tai eripari, samapari, värikäs tai yksivärinen. Pääasia että se sopii aiheeseen Kukkatarhasukka. Mielestäni blogimaailmassa on parasta ideoiden vaihto ja innostuksen ja ilon jakaminen! Tässä nyt kevääksi kukkailoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti