sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Ruususukat ja kukkatarhakilpailu


Nyt minulla on ollut aikaa mukavasti seurata teidän blogejanne ja olen bongannut niin kauniita villasukkia, ettei ihailullani ole määrää! Tässä muutamaan viimeisimpään linkki, jos blogit eivät ole teille ennestään tuttuja:


Itselläni yleensä syksyllä jo alkanut sukkabuumi on iskenyt vasta nyt! Nämä Ruususukat aloitin jo viime talvena, mutta hermostuin lankasolmuun ja nyt siivotessa päätin viimeistellä keskeneräisiä käsitöitä. Ja sitä paitsi tarvitsin villasukat. Ensimmäisen sukan jälkeen ajattelin, että kuinka kummassa jaksan tehdä toisen!? Enkö voisi tehdä vain kasaa erilaisia kukkasukkia ja sitten leikkiä kukkatarhaa ja käyttää eri pari villasukkia. Käyttäähän Robinkin eri pari kenkiä!!! Sinnikyyteni oli onneksi sitkeää tällä kertaa ja sain toisen sukan jopa kahdessa illassa valmiiksi. Sukat ovat hieman löysää neulosta, mutta valmiit! Lankana käytin Seitsemää veljestä ja puikkoina oli ehkä kolmoset.


Mutta tästä kukkatarha-ajatuksesta intoutuneena päätin aloittaa uuden haasteen. Vaikka twitterpeittoonkin saa lähettää vielä viikon ajan 15x15cm tilkkuja (Suvi Veltheim, Salavakatu 20, 15320 Lahti). Mutta tämä on erilainen ja vielä on villasukkakuukausia jäljellä. Tosin minulle joka kuukausi on villasukkakuukausi. 

Kukkatarhasukkabuumi

Eli jos innostut neulomaan vielä sukkia, niin neulo itselle tai lahjaksi Kukkatarhasukat. 
Voivat olla siis samanlaiset, erilaiset, eriväriset tai ihan mitä vaan! 
Miltä sinun mielestäsi kukkatarhasukat näyttävät?

Ota kuva neulomistasi sukista ja lähetä se minulle sähköpostilla suvi.veltheim@gmail.com 
Otetaan aluksi vaikka helmikuu aikaa. Sitten julkaisen kaikki kuvat täällä ja saatte äänestää kauneimmat Kukkatarhasukat ja lähetän tekijälle keväisen palkinnon. Eli kuva sukista riittää. Mutta sovitaan, että jos ne eivät ole oma design, niin mainitse lähde kuvan yhteydessä. Kauneimmat Kukkatarhasukat- äänestäjien kesken arvotaan pieni palkinto.
Jos haluat vaihtaa Kukkatarhasukat, niin lähettäneiden kesken arvon sukille uudet omistajat ja näin jokainen lähettäjä saa yllätyspaketin. Muista vaan laittaa yhteystiedot mukaan! Eli kolme elementtiä:

-Kauneimman sukkaparin tekijä saa keväisen palkinnon
-Äänestäjien kesken arvotaan myös pieni kevätpaketti
-Sukat lähettäneiden kesken arvotaan sukille uudet omistajat ja jokainen sukat lähettänyt saa uudet erilaiset sukat

Eikös kuulosta hauskalta? Minä ainakin odotan jo malttamattomana kuvianne!!!! Jos haluat, voit jakaa Kukkatarhasukkabuumin linkkiä blogissasi, jotta mahdollisimman moni mahdollisesti asiasta innostuva kuulee hauskasta kilpailusta!


Tässä vielä kuva sukkieni nurjalta puolelta, ihmeen siisti minun tekeleeksi! Lapsuuden ystäväni kutsui aina teoksiani Suviskoksi, koska aina niissä oli jokin vinksallaan. Mutta nyt on siistiä, nurjalta... Oikealla puolella näkyy missä kohta olen kiertänyt/kuljettanut lankaa mukana, mutta josko käytössä tasoittuu!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! Ja todella hauska idea, vaikkei minusta olekaan osallistujaksi. Odotan silti mielenkiinnolla kuvia kukkatarhasukista. Linkitin kilpailun blogiini. :)

  VastaaPoista
 2. Wunderschön. der Frühling kann kommen!

  Liebe Grüße,
  Anja

  VastaaPoista
 3. Kurkkasin tännekin puolelle :) Ihanat sukat olet neulonut! Kiva haaste, toivotaan, että tulee paljon osallistujia. Itse en nyt uskalla tarttua haasteeseen, on opiskeluissa sen verran tiivis kevät menossa!
  Mutta ehkä sitten seuraavaan... :)))

  VastaaPoista
 4. Kiitos kehuista :) Ja äänestäjiäkin sitten aikanaan tarvitaan! Danke schön! Ja kyllä minä aina seuraaviakin haasteita keksin, vaikka aina sitä miettii mihin likoon sitä itsensä laittaa :) Hauskaahan tämä vain on!

  VastaaPoista