sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Rättiväsynyt räätälöi rättejä ja muuta pientä :)Pieniä juttuja on valmistunut. Torkkupeitto, jonka aloitin pari vuotta sitten, on myös työn alla. 
Keittiön piristykseksi ostin uutta keittiön puhdistuainetta ja tein pari rättiä ja käsipyyhkeen. Kesän pihahommien jälkeinen väsymys puskee läpi ja syksyä piristäköön kirkkaan väriset tekstiilit keittiössä. Vaaleanpunaiset on itselle ja turkoosi-harmaa ystävälle. Turkoosi-harmaa on huippukiva väriyhditelmä, jota voisin hyödyntää olohuoneen tyynynpäällisiin. Alla löytyvästä kirjasta Pulunaskel-mallilla voisi saada kivan näköisiä tyynyjä ja bambulanka olisi pehmeä posken alla syksyn päiväunilla! Ja ihan alimmaisena vielä housuinkin uutta ilmettä :)Mutta kokeilen mielenkiinnolla, kuinka keittiöpyyhe toimii keittiössä käsien pesupyyhkeenä. Rätit on toimineet hyvin, vaikka pyöreä malli olikin melko paksu. Mutta todella pitää muistaa vaan pestä tarpeeksi usein (60') ja käytössä kuivattaa hyvin. Mutta imee ja pyyhkii hyvin lian. Mustikkasoppa- ja ketsuppitahroihin (jos meillä muka sellaisia joskus on;) käytän talouspaperia tai perinteistä wettexiä :)

Rätin malli on tästä kirjasta V-verkko nimeltään. Siellä on paljon kauniita ideoita kukista pitseihin, joita voi hyödyntää vaatteiden tuunauksessa, sisustuksessa tai ihan missä vaan keksii. Yksi lempparivirkkauskirjoistani. Ja ohjeet on vielä helppoja! Tässä tämä pulunaskelkuvio; kiehtoo kauneudellaan, siitä täytyy lähiaikoina työstää jotain mukavaa :)


Tiedättehän, kun lasten kanssa leikkii ja pyörii, tulee itsekin kontanneeksi päivän aikana huomaamattaan. Molemmissa lempifarkuissani on reiät polvissa, joten tein paikan: Gerbera kaunistaa farkkujeni polvea ja taas voin pitää lempparifarkkujani! Toiset vielä odottaa kukkaan puhkeamistaan!


Ja seuraavaksi tilkkupeiton ja parin tuttiketjun kimppuun :)

1 kommentti: