torstai 26. syyskuuta 2013

Lampun tuunaustaKävin tänään huippuinspiroivalla kirpparireissulla. Oikeastaan kaksi viimeisintä kirpparikäyntiä ovat olleet huippulöydökkäitä! Twitterissä olen löytöjäni jo mainostanut, mutta nyt on pakko jo kirjoittaa tänne :) Päätin siis perustaa uuden välilehden, johon laitan sisustusaiheen alle sopivaa inspiraatiota ja kuvia kodista. Muutama on pyytänyt nähdä kuvia mm. kukistani, joita olen istuttanut hieman kummallisiin paikkoihin :)

Mutta olipa kerran lampunkehikko ja valkoinen pussilakana. Kehikko oli jo valmiiksi raakattu ja maksoi vain 2e :) Pussilakanoita on kaapissa odottamassa äidin kangaspuita (, jotka toiv on joskus kasattuna jossakin) varten. Nämä valkoiset olen muistaakseni saanut siskoltani :) Mutta ei kun pussilakanaa repimään ja ensivisio oli pyörittää pussilakana poikittain, mutta en saanut sitä hyvin, joten pyörittelin suikaleet pystyyn. Ja lopputulos oli parempi kuin osasin ikinä odottaa! Sisään en laittanutkaan alkuajatuksella lamppua vaan kynttelikön (siis lasin). Ja valo tulee aivan valloittavan kauniisti lakanasuikaleiden välistä! Ja lakanan hentoinen valkoinen kuvio, joka sopii tapettiin, näkyy myös niiiiin kauniisti!

Ja tässä meidän makuuhuone :)

Alla olevat puulaatikot olivat tämän päivän löytötavoite ja ne pääsivät takan kupeeseen puutelineeksi :)
Mutta kirpparille jäi pari ihan mieletöntä löytöä!


Tämän puuoven näen niiin meidän eteisen seinällä johtamassa ei mihinkään. Sopisi niiiin lintutapetin kaveriksi :)


Ja alla olevan sahdintekoon käytetty "kaukalo" olisi aivan täydellinen talomme eteen kukkaistutuksille!


Mutta nämä aarteet jäivät kirpparille budjettisyistä, mutta inspiroivat ja piristivät mieltä enemmän kuin mikään pitkän aikaan :)

3 kommenttia:

 1. Onpa kiva toi lamppu idea! Tuli mieleen et romanttiseen lamppuun voisi kieputtaa pitsiä. Tosin aika monta metriä kuluisi..
  Aivan ihanat myös toi ovi sekä kaukalo. Mäkin nään niin sieluni silmin kukkia tossa kaukalossa. Kaukalo on tosin itsessäänkin kädentaidon näyte. On siinä ollut jollain tekemistä!

  VastaaPoista
 2. Onpa hempeän kaunis lampputuunaus! Tykkään, vaikka en ole vaaleiden värien ystävä yleensä. Onneksi on mullakin rajallinen määrä tuota valuuttaa, muuten saisi pakettiautolla tuoda tavaraa kirpparilta ;) ja mihin sen kaiken sitten pistäisi.

  VastaaPoista
 3. Tuo pitsi-idea on aivan loistava! Rouva Marsa onkin blogissaan http://marsantekeleet.blogspot.fi/2013/09/lattialampun-varjostin.html tehnyt todella hienon pitsilampun. Eli jäipä vielä ideaa toteuttaa makuuhuoneeseen lisää lamppuja :) Ja tuo sahtikaukalo on ollut mielessäni sen nähtyäni aivan lakkaamatta ja myös mieheni on alkanut sitä miettiä. Eli emme taida ensi kesänä kukkalaatikkoa rakentaa, vaan tilalle tulee jotain vastaavaa, jos ei sitten jopa tuo yksilö :D Ja niinpä, kylä kirpparit on pullollaan kauniita aarteita, että saisi omistaa jonkinlaisen kartanoryhmittymän, jos kaikki aarteet haluisi kotiin mahduttaa :) Kiitos kommenteistanne!

  VastaaPoista