sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Pikku "Jarin" tossut ja tuttiketjujakin


Virkkasin kastelahjaksi pikku "Jarille" tossut, aikaisemmin olen tehnyt kahdet täällä ja täällä. Harvemmin tulee kirjoiteltu ohjetta ylös, joten taas kolmas kerta toden sanoo. Purkuhommia siis oli, mutta nyt tossut onnistuivat parhaimmin. Tai luulen niiden olevan parhaimman malliset, koska sovittelin niitä pikku-Hilman jalkoihin :) Ja tyttö syntyi edellisille tossuille omistajaksi, niin kukkamalli sai niissä pysyä!Pipo on naapurin Jonnan käsialaa. Ompelee aivan ihania lastenvaatteita, joita meidänkin lapsilla vilahtelee silloin tällöin :)
Ja tuttiketjuja tuli taas pitkästä aikaa virkattua tilaustyönä. "Pyöreäpäiseen" tuttiin sopivat päät löysin kivasta Nappikauppa Punahilkasta. Kaupasta löytyy muutenkin kaikkea kivaa virkkauksen avuksi. Esin korujen pohjia. Itsekin tilasin korvispohjat, ja niitä niitä olisi itselle tarkoitus virkata :) Tuttiketjujahan teen pyynnöstä. Tällä hetkellä löytyvät värit näkee Etsii uutta kotia värilehdeltä.


3 kommenttia:

  1. Onpa ihania juttusia pienille ihmisille. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kehuista! Pienten ihmisten juttuja on kiva virkata, kun tulevat nopeasti valmiiksi (purkamisesta huolimatta :)

    VastaaPoista