torstai 15. toukokuuta 2014

Pitsimyssyjä kesäksi
Pitsimyssyjä kesäksi Kuopukselle ja kummitytölle. Ei ehkä auringolta suojaa, mutta sopivat kesän juhliin ja jokaiseen mekkoon - Tytöillä ei ole ikinä liikaa pitsiä! Myssyt virkattu Kotiväki-langalla ja 1.75 koukulla. Malli on omani, joten purkamiselta ei taaskaan vältytty, mutta lopputulos onnistui :) Nämä ovat suunnilleen samanlaisia kuin Ellilleni tehty täällä. Tytöt (eikä pojatkaan) suostuneet malliksi, joten tämä kirpparilta ostamani sydämeni vienyt nukke sai kunnian toimia hattumallina. Hatun laella on kukka, joka tuo vähän ilmettä hattuun ja Ruusun ohje täällä. 
Pitsihattu saa jo kesän tuoksumaan nenässä! 
Kurkun taimet rehottaa ikkunalla ja peltiämpärit odottaa malttamattomina kukkasipuleja kasvamaan kukkamereksi :) Puutarhakuviakin siis luvassa kesän kuluessa, josko tässä mutamäessä jotain jo kasvaisikin. Ja olen aloittanut parikin kierrätyskässäprojektia, saapa nähdä mihin tahtiin käsitöitä valmistuu :) Myös kerho-ohjaajien ja opettajan pikkumuistot ovat koukulla, eli hommaa riittää kaiken pölyn pyyhkimisen ja ikkunanpesukierroksen lisäksi! On niin jännä huomata itsessään kesän inspiroima siivousvimma. Aurinko paljastaa pölyt ja siivouksen jälkeen voi keskittyä kesän viettämiseen pihalla! Eli kesää todellakin odotellen ja matonkuteita repimään aurinkoiselle terassille!!! ;)

1 kommentti:

  1. Tuosta taisinkin innostua pitsimyssyn tekoon, kun näin nuo somat hattusi! Kiitos vinkistä :) Ja villasukatkin ovat hauskat!
    Aurinkoista kesää!

    VastaaPoista