torstai 22. toukokuuta 2014

Kesäisiä koreja


Tärkkäsin pari pitsiliinaa mukavaksi koriksi. Omenoita laitoin koriin esimerkiksi, että yllättävän painavaa EriKeeperi-vesi-seoksella tärkätty kori kestää! Liiman ja veden suhde on puolet ja puolet. Ja tärkkäsin korit Elmu-kelmulla päällystetyn kulhon päällä ylösalaisin. Kuvassa näkyy rakkaat aarteeni: pinkit pelargoniat ja siskolta saadut pelargonia-pistokkaat :)


Tämän liinan ostin joskus joillakin senteillä ja hyvä kori tuli näinkin harvasta virkkauksesta.


Tämä on ensimmäinen pitsiliina, jonka olen virkannut uutta kotia varten. Mutta liinoja virkatessa huomaan kehittyneeni jonkin verran, koska tämä on kovin reilua käsialaa ja harvaa silmukkaa :) Palvelee aivan loistavasti korina! Nämä muuten voisivat olla vaikka kerho-ohjaajien lahjoja karkkia täynnä :)


Ja äitienpäiväksi muovasimme lasten kanssa sanomalehtipaperista koreja. Teimme ne vain pari päivää ennen äitienpäivää, joten mummimme saavat ne myöhässä. Tässäkin seoksessa oli liimaa ja vettä puolet. Ja massaseoksesta tulee niin mössöä kuin haluaa liotusajasta riippuen. Me emme liottaneet kuin muutaman tunnin, niin paperista näkyy vielä tekstit täysin selvästi. Pelargoniakuvissa näkyy ruukun juurella massasydän, jonka sain mieheltäni äitienpäivänä :) (oli oppilaiden kanssa tehnyt jotakin...) Mutta siitä huomaa millaista kunnon massa on: harmaata ja tasaisen väristä. Mutta näissäkin koreissa on oma fiiliksensä!  


Ja Puutarhuri-siskoni innoittamana perustin toisenkin blogin. En tiedä olenko hullu, kun kuvittelen ylläpitäväni kahta blogia, mutta huomaan innostuneeni uudesta blogista enemmän kuin paljon! Linkki sivussa Mutamäkeen!


2 kommenttia:

  1. Kauniit korit,erikeeper+vesi on hyvä seos kovetukseen.Sitä käytän itsekkin.

    VastaaPoista
  2. Ihania koreja. Täytyykin jäädä seurailemaan mitä uusi blogisi tuo tullessaan. Kuulostaa kivalta.

    VastaaPoista