torstai 2. toukokuuta 2013

Kiitos tunnustuksesta ja synttäritunnelmaa


Huomenna on blogillani 2-vuotissynttärit. Selailin äsken blogin ensimmäisiä päivityksiä ja kylläpä on paljon tapahtunut parin vuoden aikana. Monta käsityötä saatu valmiiksi, olemme muuttaneet pari kertaa, rakennuttaneet talon ja meille on syntynyt neljäs lapsi. Ennen kaikkea, käsitöitä ajatellen, olen alkanut tehdä käsitöitä myös ohjeesta, mikä tarkoittaa sitä, että olen oppinut paljon uutta! Olen myös innostunut seuraamaan teidän blogejanne ja ihaillut kuinka paljon kauniita käsitöitä ja hauskoja ideoita maailma on pullollaan! Kuinka samasta ideasta voi eri käsissä syntyä erilaisia asioita! Ja kuinka paljon maailmassa on kokeilemisen arvoisia "käsityölajeja". Puutyöt, kangaspuut ja pitsinnypläys ovat ainakin mielessäni kokeilla elämän aikana.
 Ensi viikolla voisi blogissa olla jonkinlaista juhlahumua :)

Tänään olemme lasten kanssa huovuttaneet äitienpäivälahjoja ja itsekin jonkinlaista "kaitaliinaa" yritän saada aikaiseksi. Laittelen ne tietenkin tänne näytille, kun valmistuvat huolimatta lopputuloksesta.... Mutta hauskaa oli sekä lapsista että minusta paiskoa huopakokkareita kylppärin lattiaan :D Voitte kuvitella kuinka paljon saippuaa oli joka puolella....

Kiitos runsaista kommenteista edellisiin päivityksiin ja 
Suurkiitos Villaa sukissa - blogille tunnustuksesta! Haasteen ideana on kertoa itsestään muutama asia, kiittää blogia, josta tunnustuksen sai ja antaa tunnustus eteenpäin blogeille, joissa alle 200 lukijaa. Mutta teen nyt poikkeuksen, enkä jaa tätä eteenpäin tällä kertaa, koska syötteenlukijani, jossa seuraamani blogit ovat, ei suostu juuri aukemaan :) 
Mutta tässäpä vastaukseni yllättävän vaikeisiin kysymyksiin: Viisi asiaa, joita tarvitsen päivittäin:
1. Jumala
2. Mies ja neljä lasta
3. Villasukat
4. Suklaa
5. Puhelin (en olisi halunnut tätä kirjoittaa, mutta pakkohan se on...)

Kirjoja, joita suosittelen muille:
Ykkönen on ehdottomasti Raamattu. 
Toinen voisi olla Anna Ystävämme, jossa on ihanaa haaveilua rankan arjen keskellä. Mutta pakko tunnustaa, että luen niin vähän kirjoja etten kykene enempää suosittelemaan. Aloitan aina innokkaasti, mutta kesken jää.  
Muut voisivat olla virkkauskirjat tietenkin, mutta tämän kohdan voisi muuttaa ohjekirjoiksi kunkin mieliharrastuksen mukaan - asioihin on aina hyvä perehtyä syvemmin, oli kyse mistä tahansa :)

Viisi materialistista lahjatoivetta:
1. Kahvakuula
2. Multaa 
3. Kolme päivää kaivurityötä pihallemme
4. Fazerina suklaajäätelöä 5l laatikko
5. Pitsinnypläystyyny

Viisi paikkaa, joissa haluaisin käydä:
Varmaan Porvoo, Lappi, pitsinnypläyskurssi, kuumailmapallolento, Ruotsissa Vimmerbyssä Astrid Lindgrenin maailma 

Viisi adjektiivia, jotka kuvaavat minua:
Huoleton yrittäjä, haaveileva realisti, 
melankolinen positiivari, arjen juhlija, sopeutuvainen hetkessä eläjä

Viisi elämänohjetta, jotka haluan jakaa muille:
Yksi riittää:
Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi.

Nyt täytyy palata hetkeksi huovutuksen pariin, kun talossa on hiljaista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti