keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Joululahjakausi parhaimmillaanJoululahjakausi on nyt kuumimmillaan. Haaveilen aina siitä, että kaikki lahjat olisivat itse tehtyjä. Mutta huomaan aina, siis ihan aina, heränneeni liian myöhään työstövaiheeseen. Lankoja on nytkin ties mihin hommaan, mutta jouluun on alle kuukausi aikaa..... Tuttiketjuja olen yrittänyt virkata, kun niitä on pyydetty useampi ja osa on karannut jo ilman kuvaamista omaan osoitteeseen. Nämäkin ovat ruskeaa lukuunottamatta varattu...  Nipsupäät olen tilannut nettikaupasta nimeltä Nappikauppa Punahilkka, siellä on tarvikkeiden lisäksi myös ohjeita ja ideoita.

Rättejä on syntynyt pari varatuliaisiksi. Paras rättilanka on mielestä bambu, ehdottomasti bambu :)
Onneksi pari muutakin lahjaa on jo puikoilla, mutta on myös turvauduttava ostolahjoihin - mutta ainahan voi vaihteeksi ostaa toisen tekemää käsityötä :)
Olen ihaillut teidän muiden blogissa jo niin ihanan jouluisia postauksia. Monet olette jo ehtineet laatimaan useamman lahjan tai jopa kalenteripostaukset blogiinne!
Tuttavani on muuten aloittanut aivan ihanan blogin nimeltä Lumisiivet! On taitava käsityöläinen, jolla on mahtavia ideoita ja taitavaa otetta kaikenlaiseen käsityöhön! 

Ja kiitos Satu taas ihanasta lähetyksestä 
Twitterpeittohaasteeseen!
Peitto alkaa saada palasia ja ihanan värikäs peitto taas tulossa! Täällä  ja täällä asiasta enemmän. 


Nyt on joulunodotus virallisesti alkanut ja ihanan vapauttavaa saada laittaa pikku hiljaa joulua sinne tänne. Erityinen tunnelma sydämeen ja kotiin <3


2 kommenttia:

  1. Noista tuttijutuista tuli idea tehdä neulottuja kirjanmerkkejä. Toteuttaminen kyllä taitaa jäädä ensi jouluun.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Kesätuulia! Minä vasta harjoittelen tätä bloggausta, mutta olen aika innostunut. Ihania ideoita sinunkin blogissasi. Peittoprojektiin oli tarkoitus osallistua, mutta nyt ei taida aika riittää kaikkeen...

    VastaaPoista