keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Lumoutunut


 Tällä viikolla olen pitkästä aikaa katsonut elokuvia. Lemppareitani ovat Pikku Naisia, Järki ja Tunteet, Pieni suklaapuoti, Beatrix Potter ja uutena tuttavuutena Saving Mr.Banks, joka kertoo Maija Poppasen luojasta ja tarinan muovaamisesta elokuvaksi Disneylle. Elokuvissa lumoaa tunnelma, kohtelias puhe ja etenkin ihanat vaatteet! Ehkäpä oikeasti siihen aikaan ihmisillä oli kylmä, mutta ihanat mekot ja villatakit lumoavat minut!

On ihanaa palmikkoa!Ihana peruspyöreä virkattu kassi! ( Ja mikä tunnelma suklaapuodissa...)


Kukkapaitaa ja essua villatakin alla...


Paksumpi neuletakki ja kaikilla miehillä sliparit!


Ihania kuvioneuleita! Ja kaulukset!
Arkisempia, ruusuhuivin kera :) 


Ihanat sliparit ja hauskat kampaamolavasteet :) 


Lisää kauluksia ja erimittaista helmaa ja hihaa...Ristipistokassi - aivan lumoava!!!!!


Pitsiä mekon reunoissa, ruusukuvioinen kangas...


Pitsiä joka puseron reunassa, aivan ihana pitsikaulus - samaa tunnelmaa kuin aiemmin lainaamissa kirjaston kirjoissa....


Näitä tekemällä olisi aivan ihana vaatemallisto...
Itseasiassa minulla on jo pari vaatekappaletta tulossa, omaa mallia... Yhdestä enää langat päättelemättä.. Sitten saatte nähdä.... 

Mutta haaveilu ja tunnelmointi on inspiroivaa!


1 kommentti:

  1. Hauska, kun ihmiset katsovat elokuvistakin kaikenlaista muutakin kuin itse tapahtuman kulkua. Mä kiinnitän huomioni elokuvissa aina kotien sisustukseen ja puutarhoihin. Lapsena lukiessani Aku Ankkaa katselin aina sillä silmällä Iines Ankan kotia. :)
    Ei muuta kuin oma vaatemallisto vaan vireille ja eri mallistojen nimethän voisi olla elokuvalähtöisiä. Minä ainakin hankkisin heti Pikku Naisia-mallistosta vaatteita. :)

    VastaaPoista