keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ruusuke villatakkiinOlen saanut näitä pieniä mielessä olleita projekteja työstettyä, kun en ole ehtinyt kangaskauppaan hankkimaan loppuja verhojen osia. Verhojen ompelu odottaa hiihtolomaa, mutta se on hyvässä vauhdissa. 

Ostin muutama viikko sitten aivan ihanan ja lämpimän villatakin, joka kaipasi kaunista hakaneulaa rintaan. Ensin meinasin, että kaunis ja suuri vanhan ajan hakaneula riittänee. Mutta selaillessani ihanaa ruusukirjaani, huomaisn ommellun ruusun sopivan täydellisesti rintakoristukseksi. 

Lumoavat ruusukirjailut- kirja on todella lumonnut minut. Siellä on ommeltuja, kirjottuja, neulottuja ruusumalleja. Alla pari esimerkkiä ja tuon ommellun ruusun ohje. Kirjottuja ruusuja haaveilen tekeväni Kammari-kylttiin ja pöytäliinakin olisi aika kaunis. Tämä ommeltu ruusu on siitä mukava, ettei tähän tarvitse välttämättä ompelukonetta :) Kirjaan kannattaa ehdottomasti tutustua!
Ja ilahtuneet kiitokset taas muutamalle uudelle lukijalle ja teidän kaikkien kommenteille! 
Kommentit piristävät mieltä ja on mukava vaihtaa ideoita ja ajatuksia kommenttien välityksellä :)
Ja pakko myöntää, ettei mato ovenkahvaan ollut aivan oma ideani, vaikka loistava idea olikin - Mieheni vinkkasi minulle yks ilta ohimennen, että kerran virkkaan koko ajan jotain, enkö voisi virkata jotain siihen ovenkahvaankin. Eli kiitos siitä ideasta rakkaalle aviomiehelleni :) Nyt päässä pyörii jo lisää ideoita mitä kaikkia ötököitä ja kuvioita voisi muidenkin huoneiden kahvoihin virkata....

1 kommentti:

  1. Oletpas ollut taas ahkerana vaikka vauva on talossa! Ihania postauksia ja kauniita tuotteita! Mukavaa hiihtolomaa koko perheelle!

    VastaaPoista