perjantai 4. tammikuuta 2013

Virkkausta metallilangastaMukavaa uutta vuotta teille kaikille!

Välillä on hauskaa hullutella ja vaihtaa langan tilalle metalli :) 
Kynttilöihin saa kauniit mansetit virkkaamalla metallilangasta ketjusilmukoita tai ihan kiinteää silmukkaa kerros kerrokselta lisäten väliin lasihelmiä. Metallitarjotin sopii hyvin pohjalle, mutta se kaipaa vielä viime silausta. Virkkaan varmaan metallinauhaa tarjottimelle tai heittelen vain helmiä sinne tänne :) Mutta nämä olivat siis Uuden vuoden koristukseksi ja päätyi näitä myös pariin joulupakettiinkiin. Loppiaisen jälkeen saa olohuone lisää raikkaita värejä, mutta vielä nautitaan kuusesta muutama päivä! 

Näitä virkatessa totesin näiden käyvän myös koruista: Ranteessa, kaulassa ja sormessa aika metkan näköisiä ilmestyksiä! Ja siskoni kertoi kukka-alan ihmisenä, että tällaisiin virkattuihin mansetteihin tehdään esim. häihin kaason kaason kukka-asetelmat ranteisiin. Ei mikään pöljempi idea yhdistää metallilankaa, helmiä ja luonnon kukkia myöskään koruissa tai kattauksessa!

 Aikaisemmin olen vain pyöritellyt helmet metallilankaan kynttilän ympärille, ja se sopiikin mitä mainioimmin kruunukynttilöihin :)


Ja kiitos uusille lukijoille! 
Ilahdutitte mieltä suuresti näin vuoden alkaessa :) Samoin runsaat kommentit kuusentähtipäivityksessä!
Ja jos sattuu tulemaan bloggailuun pidempi tauko, niin älkää säikähtäkö että olisin teidät unhoittanut. Loppiaisena on neljännen lapsemme laskettu aika ja sitä odotellessa on ajoittain niin jännittynyt olo, ettei virkkuukoukkukaan pysy kädessä. Eli uuteen vuoteen mahtuu kaikenlaista jännittävää. Toivottavasti uusien päässä muhivien ideoiden lisäksi saan myös keskeneräisiä töitä valmiiksi. Seuraavaan päivitykseen on luvassa pienen ihmisen joululahjaan liittyviä hommia :)

4 kommenttia:

 1. Kauniita mansetteja. Ja onnea odotuksen loppusuoralle ja synnytykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mielessä hautuu vielä muutama mansetti-idea, mutta josko niitä hyödyntäisi sitten kastejuhlaan :)

   Poista
 2. Oikein kivan näköistä ja on paloturvallistakin varmaan.

  Oi, lapsen saaminen on aina jännittävää...

  VastaaPoista
 3. Sulla on tosi kivoja ideoita täällä! Täytyy pistää toteutuslistalle :)

  VastaaPoista